• 9444
    5 şubat 2014 tokatspor galatasaray maçından sonra okuduğum yorumların hepsinde yeni transferlerimize * süper, harika, mükemmel gibi yakıştırmalar yapıldı. bir tek ben mi pesimist yaklaşıyorum bu konuda bilemiyorum. ama şurayı peşinen söylemeliyim ki biz taraftar olarak bir günde kral ettiğimiz oyuncuları sanırım bir günde tahtan indirme hakkına da sahibiz. adam birinin kumaşını* mesut özil'e diğerinin kumaşını* alexis sanches'e benzetiyor. hayır, baya komik oluyoruz.

    burdisso eğer türk olsaydı rotasyon için gökhan zan'a rakip olabilirdi ama tokatspor'a karşı gol yemememizin en büyük sebebi ufuk ceylan'ın çıkardığı ve direkten dönen toplar ise bence o gün defansta oynayan hiç bir futbolcu başarılı değildir. tokatspor ulan 2. lig bilmem ne grubunda son sıralarda yer alan takım. bir alt lig bile değil.

    alex telles allah için fark yaratan tek isimdi. kendisini pek sıkmadı belki ama yaptığı ortalar ve bizim oyuncumuza çarpıp dönen bir sert şutu ofansif anlamda etkili bir oyuncu olduğunu gösterdi. defansif anlamda görev düşmedi. daha önce belirttiğim gibi oynadığımız takım tokatspor.

    lucas ontivero 15 yaşında bir çocuk değil ama o şekilde oynadı. çok bencilce topları harcadı. top sürerken halı saha topçusu gibi sağına soluna bakmadan şutlar çekti. buraya kadar gelmiş herhalde bir artısı vardır. artılarına çektiği 5 şuttan birinin gerçekten etkili olduğunu, diğer artısının ise bu yaşta kalbur üstü fizik gücü kuvveti olması diyebilirim. ama şunu söyleyebilirim ki bu tip oyuncular anadolu kulüplerinde çok var. bu oyuncunun tek avantajının yaşının onlara nazaran genç olması. çıtayı çok büyütmeden orta sınıf bir takıma 3-5 milyon euro'ya satabiliriz diyebilirim. bu da bizim için kârdır. benim eleştirim adamı oynadığı 60 dakikaya kadar tanrı sınıfına almanız. hakikaten saçma bir taraftar grubuyuz ya.

    koray günter dostum ayağı kuvvetli , pasları mükemmel falan demişsin de adam daha girdiği saniyede topu salih'e atacakken taca attı. onun dışında yanındaki burdisso'ya pas verdi. başkada top gelmedi. neye göre mükemmel teknik teşhisi koydun ?

    veysel sari kendi mevkisi sağ bektir. sadece burada oynadığı son 15 dakikayı değerlendirirsek her ne kadar kötü son vuruşuyla şansa bir gol atsada önemli olan hücuma katılmasıydı o pozisyonda. birde top dışarı gitmeden son anda çevirdiği ve sonucunda genç umut'un direkten dönen şutu vardı. bunlar hep artı. ama mevkisinde eboue ve sabri varken oradaki 3. adamdır benim gözümde.

    izet hajrovic dün takımın abisi gibi oynadı. aynı yekta gibi. bir havalar, bi tafralar. yekta ve ikisini bir değerlendiriyorum aslında. farkında değiller ama bunlar yedek oyuncular. ilk 11'e girmek için orada fark yaratmalılardı. hajrovic hiç mücadele etmedi. futbol zekası gerçekten üst düzey olmasına rağmen mevcut temposuyla takımı defansif anlamda 10 kişi oynatacağı için kesinlikle formanın yanına dahi yaklaşamaz. ulan sneijder bile maçta hayvan gibi* koşuyor sen kimsin ki mücadele etmiyorsun ? kimsin derken kendini kanıtladın mı demek istiyorum.

    ben sadece dünkü form durumlarına göre yazdım bunları. belki kendilerini yeterince gösterememiş olabilirler. veysel sarı ya da lucas gelsin eskişehir maçında bu şekilde oynasın o zaman düşüncem değişir ama rakip tokatspor iken durumlar farklı olabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın