resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8408
    türk futbol tarihinin kaderini değiştiren, bu ülkede olmaz denilen şeyleri olduran, yapılamaz denilen şeyleri yapan, imkansız denilen şeyleri imkanlı kılan, vs vs..
    daha çok gider böyle.. galatasaray'a ve türk futboluna yaptıklarının bedeli asla ödenemez, ödenemeyecek de.
    2010-11 sezonunu 8.bitirerek 21 yıllık yaşantımda en kötü yılımı geçirdikten sonra takımın başına gelerek başka birisinin 2-3 senede yapabileceği şeyi bi'kaç ayda yaparak yüzyıllar boyunca unutulmayacak olan kadıköy şampiyonluğunu getirdi bizlere. sırf bu yüzden bile hakkını ödeyemeyiz..
    kendisiyle geçen muhteşem iki sene ve iki şampiyonluğun ardından yönetim ile olan anlaşmazlık yüzünden hiç haketmediği bir şekilde takımdan gönderildiği gün 3-4 saat durmadan ağladım. bi yandan twitterda olanları takip ediyorum, bi yandan annemden babamdan utandığım için içime içime ağlıyorum odamda.. evinden gelen görüntüler, gözlerinin şiş olması, hakkınızı helal edin deyişiyle kendimi tutamayıp böğüre böğüre ağladığımı hatırlıyorum..
    günlerce soğumadı içim. günlerce kendime gelemedim.. ya hani hayatında önemli olan bir şeyi kaybedersin ve günlerce arayıp bulamazsın ya, nasıl hırs yapar sende, oraya buraya saldırırsın.. aynı o konumdaydım bende.. sarı-kırmızı odamın duvarlarını yumruklasam hırsım, sinirim anca geçerdi heralde.. o günlerde ünal aysal'ı canlı görsem heralde boğazına sarılıp öldürene kadar bırakmazdım..
    o günlerde bir tek kişiye kızamıyordum, roberto mancini. suçu olmayan tek insan oydu çünkü. teklif geldi, kabul etti. fatih terim'i ne o gönderdi, ne de vesile oldu. o olmasa x olacaktı, x olmasa y..
    içimdeki yangın hiç sönmez sanıyordum.. fatih terim'in gönderilişini hiç hazmedemem, öfkem hiç geçmez sanıyordum..
    ta ki milli takımla 7 yıl sözleşme imzalayıp, yıldırım demirören ile olan görüntüleri görmeden önce..

    http://img.haberler.com/...zayi-atti_1787_o.jpg
    http://www.halkinhabercisi.com/...3e75aa83e3dc1e95.jpg
    http://s.dogannet.tv/...6657d681c01f00c90ca6

    nasıl olurdu da insan bir kaç gün önce yönettiği takıma karşı alenen cephe alan, o takımın başarılı olmasını engellemek için elinden gelen her şeyi yapan bir zat ve federasyon ile bu kadar samimi olabilirdi..
    nasıl olurdu da '' aslolan galatasaray. '' derken bunları yapabilirdi..
    bu soruların cevabı hala yok bende.. para olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum en azından..
    ama bu cevabı olmayan sorular soğuttu benim içimi işte..
    bu görüntüler söndürdü içimdeki yangınları..
    hani çok sevdiğin insandan ayrılırsın ve bir daha hiç yaşayamayacağım sanırsın, zaman geçtikçe aslında ilişkide düzgün gitmeyen şeylerin olduğunu farkedersin ve '' iyiki bitmiş. '' dersin ya.. artık o konumdayım bende..
    başkan ve hoca arasında yaşanan sorunların takıma ve camiaya verdiği zarar üst seviyeye çıkmışken olması gereken buydu.
    hele böyle bir federasyonla birlikte olmayı midesi kaldırabilirken hocanın, iyiki olmuş diyorum artık..
    bundan sonraki hayatım boyunca istediğim şey ise, fatih terim'in bir daha galatasaray'a teknik direktör olarak dönmemesi..
    kendisine çok sevdiği milli takımında uzun yıllar boyunca başarılar dilerim.. şüphem de yok bundan zaten..
App Store'dan indirin Google Play'den alın