aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3077
    kendisini t-mac üzerinden eleştiren yazarlar ya gala-zalgiris maçını izlemedi, ya da ağır bonzai kurbanı. başka açıklaması yok. o gün maça giden herkes gördü ki gayet keyifli bi tribün vardı.

    ayrıca maçta ıslıklamaktan başka bir tezi olmayan adamlar lütfen salonlara statlara gitmesin. zira bu kafadaki adamlar serbest atışlarda da susalım abiiiiiiiii çekenlerle aynıdır. evet bu adamlar ne salon kültüründen ne de taraftarlıktan benim nazarımda zerre anlamamaktadırlar.

    dün bonsu serbest atış atarken taraftar nevizade söylüyordu, en güzeliydi. halen maçı bırakmamalıyızcılara da tavsiyem abi gidin başka alana yönelin. bu böyle bi spor değil lan. taraftarlık da böyle bi şey değil olum. anladık ultraslanı sevmiyorsunuz da bunu açık ederken bari saçma argümanlarla sözde basketbol bilginizi kusmayın. zira ne basketbol, ne tribün ne de destek olmak böyle bir şey değil. ciddi söylüyorum siz çok başka gelmişsiniz.

    ha illa kötü salon ve performans grmek istiyorsan yazayım, maccabi maçında taraftar olarak rezalettik. ama bunu da ya ultraslan boktu diye açıklamıyoruz. galatasaray taraftarı olarak konuşuyoruz. 2 sene önceki cska maçında, her fener maçında iyi olan da gs taraftarıydı. ultraslan da bunun parçasıdır, bütünüdür. neyse tamam siz biliyorsunuz bu oyunu. nerde ne zaman hangi besteyi söyleyeceğimizi ve nerde ıslık çalacağımızı lütfen bildiriniz. asdfghjkl tmac iyiydi evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın