• 1
    ah ulan ah. zamanında ailem tarafından bana yaptırılan eylemdir. nice güzelim zamanlar öldürüldü fazladan uykuyla bu uğurda. eminim benden başkaları da vardır. şimdi düşününce çok saçma geliyor. o zamanlar bebeydik. şampiyonlar ligi maçının ayrı ağırlığı olurdu. 21.45'te başlıyor 23.30 civarında bitiyor diye öğlenleri zorla uyutturuyorlardı. resmi geçit töreni gibiydi mk öncesinde bir ton hazırlık yapılırdı.

    hiç unutmam bir keresinde(tarihi tam hatırlayamadım. sergen'in golüyle deplasmanda 1-0 kazandığımız nantes maçı) uyandırmamışlardı. yemin ediyorum uyandığımda aynen şuradaki moddaydım: http://www.youtube.com/watch?v=hWqGNITWIEc hayatımda en sinirlendiğim anlardan biriydi. evde öyle bir delirdim ki o zamanlar mortal combat'ta raiden modaydı. öyle yukarı bakıp bağırınca şimşekler çakacakmış gibi hissediyordum. en sonunda şöyle bir hale geldim: http://www.youtube.com/watch?v=chd1bBLwUh4. zaten çok ayar oluyordum öğlen uyumaya. ben gündüzleri uyuyamayan bir çocuktum uyumak için 2 saat yatakta debeleniyordum amk. içimden canavar değil canavarlar çıktı. o yaşta çocuğun yüzünde boynunda damar belirir mi amk?:d o halimi gördükten sonra bir daha öğlenleri uyutmadılar.*

    neyse mystery film gibi bitireyim. sonradan öğrendim ki beni uyandırmışlar ben o an uyku sersemi hatırlamıyorum ben uyuycam demişim. o zamanlar yalan söylüyorlar diye düşünüyordum ama şimdi sorunca hala öyle diyorlar. herhalde doğru. boşu boşuna delirdim sanırım.

    bu da böyle bir anımdır. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın