resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8382
    iş fatih terim - hagi karşılaştırmasına kadar geldi, bahsedilen donelerle hagi daha üstün görüldüyse taraftar benim sandığımdan da bilinçsiz yaklaşıyor konuya.

    hagi'ye fenerbahçe teklif yapmış gitmemiş ama fatih terim yelken açıp avrupa'ya gitmiş.gitti de nasıl gitti diye sorsam koskoca sözlükte o günleri hatırlayan, olayları yaşayan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez ;)

    neyse, bunu es geçiyorum şimdilik.sizin o hagi'ye daha çok paralar veren fenerbahçe'niz fatih terim'e neler bahşetmiş, ne tekliflerde bulunmuş öncelikle bunları öğrenmekle başlayın.

    peşinden fatih terim'in aziz yildirim'la papermoon'da nasıl kavga ettiğini, korumaların bile birbirine girdiği kavganın ayrıntılarını öğrenmeye çalışın.

    ilk döneminde yönetimde para krizi varken basketbol şubesine bile cebinden para vererek durumu nasıl yatıştırdığını araştırın.

    bir de şunu öğrenin ;

    fatih terim tüpçünün takımının başına değil, bu ülkenin milli takımının başına geçti.hala daha tüpçünün takımına geçti, şöyle diyordu, böyle diyordu diye konuşacak olan, bu yönden eleştirecek olan varsa bir kendine gelsin.çok sevdiğiniz ünal aysal'da görüşüyor galatasaray düşmanı tüpçüyle.iş ona geldimi herkes de bir manevra ki sorma gitsin.

    fatih terim başkanlık makamına saygısızlık etti diye gönderilir, bizim millet alkış tutar, başkandan yana tavır alır.ama kulübün ceo'su lütfi ariboğan'ın m.a.a. federasyonunda fenerbahçe şampiyon olsun diye çıkartılan playoff kuralına sessiz kaldığı, galatasaray'a vefasızlık ettiği ortaya çıkınca gık yok ! gönderilme yok !

    büyük olan galatasaray, aslolan galatasaray, hiçbir zaman başkan değil, olmayacak da !

    şimdi seri eksileyin galatasaray'ı değil de başkanı tutanlar, fatih terim düşmanları.nasıl bir kafa yapınız var anlamadım gitti.herkese hakkettiğini vermek neden zor geliyor sizlere ? bir insan hem müslüman, hem atatürkçü olamaz mottosu gibi bir tavrınız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın