resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8372
    fatih terim galatasarayın başına hiçbir geçişinde düşüşte değildir bir defa bunu kafaya sokmakta fayda var. ilk gelişinde bütün türkiyenin gözü üzerinde bir adamdı zaten geldi imzayı attı. ikinci gelişinde milandan 2 yıl boyunca yattığı yerden aylık 250 bin dolar alacakken bu hakkından feragat ederek geldi galatasaraya. 3. gelişinde ise son avrupa şampiyonasında vasat türk milli takımına yarı final oynatmış bir hocaydı fatih terim.

    gelin bir de bu dönemlerde galatasaray ne haldeymiş onu hatırlayalım;

    ilk gelişinde son sezonu şampiyon kapatan fenerbahçenin tam 16 puan gerisinde kalmış bir galatasaray devraldı fatih terim. son dünya şampiyonu brezilyanın hocası carlos alberto parreira nın yerleştirdiği oyun sistemiyle önemli adımlar atmış bir takım ve bu takımın psikolojik baskısını hisseden bir takımdı galatasaray.

    ikinci gelişi en sevdiğim çünkü hocaya en çok vurulmaya çalışılan dönem. keza bu dönem fatih terim galatasarayı zarara uğrttı söylemi o kadar güzel işlendi ki insanların kafasına, daha hoca gelmeden kulübe haciz için kamyon çekildiği unutturuldu. lucescunun elinde imkan varken radu niculescuyu falan aldığını mı sanıyordunuz gerçekten ? sadece hocayı getirme vaadi ile başkanlık koltuğuna oturduğunda özhan canaydın 3 dünya yıldızı sözü verdiği hocaya kulüpte para olmadığını söyledi. belki yaşınız yetmez belki işinize gelmez siz unutursunuz ama biz unutmadık.

    gelelim son döneme. son dönemde camia olarak çözülmüş bir galatasaraya geldi hoca. buradaki abileriniz yırtınırken ve hoca bu istememezliklerin başına neler açacağını 2 kere tecrübe etmişken bile bile geldi. bir önceki sezon ezeli rakiplerinin kümede kal dedikleri takımı alıp galatasaray yerde kalmaz diyerek geldi hoca.

    velhasıl kelam siz burada ahkam kesen ve hava soğuk diye maça gitmeyip sevdasını buzluğa bırakabilen adamlardan değil tarihten sorun hocayı. zira dönüp geriye baktığınızda gündüz kılıç'ın da, coşkun özarı'nın da uğradığı akıbete uğramış adam hoca. emin olun ki rahmetli metin oktay erken ölmemiş olsaydı bu kendilerinin galatasarayın herşeyini bildiğini sanan abileriniz onu da size böyle anlatacaklardı. çünkü bu adamlar galatasarayın özüne düşman. galatasarayın halkla kucaklaşmasına düşman.

    bakın durumu rahmetli coşkun özarı nasıl anlatmış: http://basitoyna.blogspot.com.tr/.../06/coskun-ozar.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın