2013-14 Türkiye Kupası B Grubu 4.Hafta Maçı
20:00 Atatürk Olimpiyat Stadyumu
3 - 0
  • 74
    net bir skorla ve mümkün mertebe tertipli bir oyunla kazandığımız ve yarı final için önemli bir avantaj yakaladığımız maç. oyuncularımızla ilgili kısa notlarım şu şekilde:

    ufuk ceylan: iyi bir maç çıkardı. 2-3 önemli kurtarış da yaptı. bu takımın yedek kalecisinin kim olduğunu gösterdi.

    sabri sarıoğlu: sol bekte başladığı maçı sağda bitirdi. doğrusu ortaları falan bildiğimiz sabriydi. kaleci zülküf'ün de hatasıyla bir gol attı. umarım bu gol onu morallendirir.

    hakan balta: stoperde oynadı. bir iki ufak aksama dışında pek de zorlanmadı.

    salih dursun: maça sağ bekte başladı, sonra sol beke de geçti. mücadelesi alkışı haketti.

    emre can coşkun: 77'de salih'in yerine girdi. pek iş düşmedi kendisine.

    emmanuel eboue: özellikle ilk yarı iyi bir görüntü sergiledi. diriydi. 25. dakikada takımımızın ilk gol pozisyonuna da o girdi. ikinci yarı giderek oyundan düştü.

    umut gündoğan: 83'de eboue'nin yerine girdi. ayaklarına hakim olması güzel. 91. dakikada çok net bir golü heyecandan kaçırdı. keşke atsaydı.

    dany nounkeu: defanstaki en iyi oyuncumuzdu. pek çok elazığ atağını başlamadan bitirdi. özellikle küçük takımlara karşı hızıyla etkili olabileceğini bir kez daha hatırlattı.

    ceyhun gülselam: iyi oynadı. goldeki kafa vuruşu da klastı.

    yekta kurtuluş: fazlasıyla tutuktu. çok top kaybı yaptı. bu geceki performansı vasatı aşamadı.

    emre çolak: kanaatimce maçın oyuncusuydu. oyunu iyi yönlendirdi. takım arkadaşlarını pek çok pozisyona soktu. ilk goldeki asisti de güzeldi.

    umut bulut: epey top ezdi yine. çok net fırsatlar da bulmasına rağmen yararlanamadı. ama mücadelesi alkışa layıktı. drogba'ya asisti de şıktı.

    didier drogba: ilk yarı takım arkadaşlarını 3 kere pozisyona soktu, golünü de attı. uzun süre sekerek oynamasına rağmen etkiliydi. umut değil de burak olsaydı daha çok gol atabilirlerdi.

    felipe melo: devre arasında drogba yerine girdi. alıştığımız üzere iyiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın