resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1255
    hakkında hala kesinleşmiş bir kiralama olayı olmayan wonderkid'imiz.
    kiralanacaksa da yiğit ile beraber kiralanacak. yiğit için kiralama bedeli almayacak kulüp.
    bunun yerine gaziantepspor'un kullanmadığı yabancı kontenjanını kullanacağız.

    --- alıntı ---

    etik; doğru davranışı, yanlış davranıştan ayırabilmek amacıyla ahlâk kavramının doğasını anlamaya çalışır. etiğin batı geleneği zaman zaman ahlâk felsefesi olarak da anılmıştır. türkçe "ahlak felsefesi" olarak da anıldığı olmuştur.

    --- alıntı ---

    bruma sakat. dolasıyla oynayamayacak. oynamayacak bir oyuncuyu yasalar ve kurallar çerçevesinde kiralamak evrensel insani değerlere yani etiğe aykırı değildir. bruma gibi değerli bir oyuncu sakat olmayıp kontenjana takılsa ve gaziantepspor'a bedavaya kiralansa o zaman etik olmazdı.
    çünkü gaziantep bize kontenjanını veriyor olmazdı. gaziantep'e bedavaya üst düzey oyuncu verip karşılığında bir şey almazsanız ortaya sıkıntılar çıkar. maçı bilerek verme gibi.
    ancak şu durumda yapılan her şey etiktir.

    şike hakkında tek bir kelime edemeyen, şike yapıp tff yöneticisi olanlar lütfen etikten bahsetmesinler.
    sorsan biri bile etik'in ne olduğunu bilmez.
    nasıl bir oyuncunun kiralanıp "bize karşı oynayamaz" kuralı konabiliyorsa ve bu etik oluyorsa* bruma'nın kiralanması da etiktir.
    beni üzen ne fenerlilerin konuşması, ne de tff'nin konuşmasıdır. bu konuşmalara inanan, kanan galatasaraylıların olmasıdır.

    bir de sağda solda böyle bir olayın dünyada eşi benzeri yok gibi bir laf duyarsanız siz de onlara dünyanın hiç bir üst düzey liginde böyle saçma sapan kontenjanların olmadığını, takıma göre muamele yapılmadığını anlatın.
    devre arasında çıkan yabancı sayısı kurallarını, devre arası değiştirilen şike kanunlarını, bir kulübün yöneticilerine şike ve teşvikten ceza verip takımları suçsuz bulan raporları anlatın. utanmazlarsa daha fazla kendinizi yormayın onlar ya cemaat'in oyununa gelmiştir ya da mustafa kemal'in askerleridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın