resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1251
    tekrar yazayım, etik değildir. mete düren'i günahım kadar sevmem, fakat böyle bir haberi ilk okuduğumda oha dedim ve cidden bi an tiksindim kulüpten.

    etik olmayan şey toplumun bir kesimine zarar vermeli. yarın gaziantep maçı var, gaziantep kalecisi hatalı bir gol yediğinde nasıl savunacaksın bunu?

    abi yapmayın, kör olmayın. biz şikeyi falan savunan bi taraftar modeli değiliz, yarın ünal aysal şike yapsa kulüpten kovarak uzaklaştıracak insanlarız. bruma'yı gaziantep'e kiralayıp yarın gaziantep'le bi transfer ilişkisine girersen açıklayamazsın bunu, ya da hataların yapıldığı bir maç çıkarsa ortaya derler ki gaziantep zaten galatasaray'ın kardeş kulübü. itiraz edemezsin buna güzel kardeşim, bu senin için faydalı olabilir ilk bakışta ama bursaspor'a gönül vermiş taraftarı yaralar, futbola inancını zedeler. şike de bunu yaptığı için itiraz etmiyo muyuz hepimiz. yoksa şikeye gayet alan razı satan razı kime ne gibi bi bakış açısı getirebilirsin. ama getiremezsin işte, çünkü hak yiyorsun.

    burda da sıkıntı var, olmaz yani olmamalı böyle. kardeş kulüp gibi söylentiler ayyuka çıkar çünkü. kime zararı var diyorsun ya, yok kimseye zararı belki. bi de kime faydası var diye bak, belki daha iyi anlaşılır. gaziantep'e ne faydası var mesela, böyle bak. gaziantep neden yapıyor bunu, böyle bak. niye senin rakibin olmasına rağmen sana yardım ediyor, böyle bak. o zaman belki anlarsın dışardan bakan insanların gözünde nasıl bir algı yarattığını...
App Store'dan indirin Google Play'den alın