resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8298
    milli takımın gençleştirilmesi gibi tuhaf şeyler istenen teknik direktör. abi akıllanmamadınız dimi veya bu kadarmı balık hafızalısınız milli takımı gençleştircem diyen en son kişinin milli takıma neler yaptığını bir benmi hatırlıyorum ? bakın güzel kardeşim milli takım gençleştirilemez hazır olduğunu düşündüğün oyuncuları alırsınız

    hiç sanmıyorum ama sen şimdi diyceksin romario 2002 dünya kupasında, raul 2008 avrupa şampiyonasında oynamadı. ama romario'nun yerine ronaldo, raulun yerine formunun zirves,nde bir torres vardı ve gerek duyulmadı. eğer scolari ve del bosque alternatifsiz olsaydı emin ol çagırırlardı raulle romario'yu yani bu dediğimiz şeyler gençleştirme olmuyor.

    milli takıma en hazır oyuncular çagırılır ve onlar oynar çünkü bazı iyi oyuncularda klübede sırasını bekler tabi her milli takımda olduğu gibi.

    tamam eleştirin ama öne sürdüğünüz argümanlar çok basit be abi tamam bu adam peygamber değil eee 6-0 fenerbahçe mağlubiyeti (fenerlilerin tarihin en büyük başarısı olucağını ön göremezdi kimse) real madrid mağlubiyeti vs vs yazarak vakit kaybetmiyeceğim e abi bu adam kusursuz demiyorumki sen kusursusuzu bekliyorsun bu adamdan.

    bahsedilen dönemde ümit karana hagi'de forma vermemiştir ayrıca. ümit karanın fatih hoca döneminde çek cumhuriyetiyle yapılan 2-2 lik milli maç hatırlıyorum ayrıca gollerin ikisinide ümir atmıştı. yani hazır olduğunda çağrılıyordu
    volkan meselesinde son 2 yıl hariç ondan iyi türk kaleci yoktu önce bunu bi kabul edelim ve son hollanda performansından sonra oynayacağını hiç sanmıyorum.
    ünül aysal meselesinde yorum yapmam kimse mahsum değil
    yabancı meselesinde gereken yapılcak dedi yanlış hatırlamıyorsam.
    link:http://www.fanatik.com.tr/...Detail_88_351032.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın