aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3031
    galatasaray'ın içindeki yeniçeri ocakları. tarihe bakın arkadaşlar, osmanlı'nın oluşturduğu yeniçeri ocakları, bir yerden sonra o kadar çığırından çıkmıştı ki, kendilerini devletin üzerinde görmeye başlamış, ocaklar kaldırılacak diye padişah öldürebilecek seviyeye gelmişlerdi. bu adamlar da aynen bu şekilde.

    sordukları sorular, bütün açıklamadaki tek elle tutulur nokta. onun dışında kullandıkları dil, üslup o kadar rahatsız edici ki.

    "kendimizden başka dostumuzun olmadığının sonunda algılanabilmesine açıkçası sevindik" diye cümle var mesela açıklamada. siz kimsiniz lan? galatasaray yönetimi sizinle dost olmak zorunda mı?

    "yaşanan ve yaşanabilecek sorunları kendi içimizde çözmeye yanaşmayan çıkışlar ve yönetiminde desteği ile bu bağlara darbe vurmak, resmi site aracılığıyla öğretmeye çalıştığınız galatasaraylılıkla bağdaşmamaktadır !" bak bak bak laflara bak. koskoca galatasaray yönetimine galatasaraylılık dersi verme hakkı görüyor lan adamlar kendilerinde. bir de sorunları kendi içimizde çözmeye yanaşmayan çıkışlar falan demişler. tekrar aynı şeyi söyleceğim ama siz kimsiniz lan? siz kimsiniz ki galatasaray yönetimi, başkanı sizi birebir muhatap alacak? ne farkınız var sizin tribündeki benden, ahmet'ten, mehmet'ten? ben bugüne kadar galatasaray yönetiminin beni birebir muhatap almasını hiç beklemedim, siz kim köpeksiniz ki böyle bir şey bekliyorsunuz?

    bir de dillerine dolamışlar "kurumsal iletişim modeli" lafını, bir bildiride on kere kullanmışlar. siz ne biliyorsunuz lan "kurumsal iletişim" hakkında? kaç tane iletişimci var amk aranızda? mümkünse "kurumsal iletişim" konusunda bildiklerinizi de bir bildiri olarak yayınlayın da, içinde onlarca iletişimci bulunan galatasaray spor kulübü sizden bir şeyler öğrensin bu konuda.

    son paragrafta yönetimi tehdit etmelerine falan hiç girmiyorum. hesap falan soracaklarmış ya koduğum yeniçerileri, bu nasıl bir kendini kaf dağında görmektir yorumu sizlere bırakıyorum.

    umarım galatasaray yönetimi bu terbiyesizlikten sonra artık bu oluşuma senelerdir verdiği gereksiz desteği keser, hatta bunları bir daha stada, salona hiçbir yere sokmaz.

    içimde kaldı son kez söylemek istiyorum; siz kimsiniz lan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın