aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3016
    birbiriyle ilintili sorularım var kendilerine... geçmiş ve bugünkü açıklamalarından bağımsız olarak soruyorum: ünal aysal, fatih terim, ergin ataman veya kulüpte çalışan herhangi biri hiçbir zaman galatasaray'dan üstün olamaz değil mi? bu durum sizin için de geçerli değil mi, yani bugün benim de üyesi olduğum bu ultraslan oluşumu kendi içinde bir şekilde faaliyetlerini bitirse bu galatasaray'ı olumsuz mu etkileyecek? galatasaray armasının temsili bu durumdan mı etkilenecek? galatasaray kulübü taraftar topluluğunu kaybedince ne açıdan değer kaybı yaşayacak.

    kimse kusura bakmasın ama bazen sözlüğe bile gereksiz anlamlar yüklüyoruz. ya burada bizi buluşturan tek şey galatasaray'ın varlığı. ötesi değil. tıpkı ultraslan da bu kafada işte. galatasaray armasının da üstünde görmekte çoğu zaman kendini. kendi varlık sebebine bile menfaatleri çerçevesinde bakma lüksünü kendinde görmekte.

    benim için ultraslan alpaslan dikmen'in vefatıyla eski değerine asla ulaşamayacak bir topluluktur. çünkü alpaslan dikmen'in vefatı bu oluşumu başsız bırakmakla kalmadı, fikirsel olarak da diğerleri gibi yaptı. bundan sonra da yine bu tarz 'biz' ci tavırlarına devam edip, hoca getirip götürmek; yönetim değişiklikleri yapma, ekonomik rant sağlama derdinde olup duracaklar. ama galatasarayın gerçek taraftarı 2000'ler öncesinde de vardı ve hep olacak, kimse ultraslansız günleri unutmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın