resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8258
    kisa vadede basari isteniyorsa kendisi muhtesem bir hocadir. enerjisi ve hirsi yuksek oldugu icin calistirdigi takimlara katalizör etkisi yapar. bu konuda dunyanin sayili hocalarindan biridir. tipki mourinho gibi, yilmaz vural'in elit kategorisinde olani gibi.

    ancak, uzun vadeli planlar icin tercih edilecekce isler tersine döner. terim, mourinho, denizli, vural gibi hocalar arkasini dusunmeyen hocalardir. biraktiklari takimlarin cogu bir sure sonra dibi görmustur. gelecegi insa etmek malesef terim ile mumkun degildir. o yuzden milli takim belki 1-2 sene yukselir, yine bi yari final oynar veyahut kupayi alir ama terim gittiginde hersey eskiye döner.

    hani derler ya, "evlenilecek kadin var, eglenilecek kadin var." diye, iste terim bu noktada eglenilecek pozisyondadir. sana hayatinda yasadigin en guzel gunleri gecirmeni saglar ancak uzun vadede mutsuzlugun dibine vurursun. zordur... yapamazsin.

    bir de lucescu, mancini, klopp gibi hocalar vardir. 1-2 senede bir sampiyon olursun ama iliskin stabil olur. bilirsin, guvenirsin, uzun vadede mutlu olursun...

    tercih sizin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın