resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8254
    fatih terim bir sürü kupa, şahane bir kariyer, harika başarılar... bütün galatasaraylıların gurur duyması gereken şeyler yaptı.
    daha sonra takımla ilişiği kesildi ve yerine yeni bir hoca getirildi. fatih terim gittikten sonra, her güzel şeyi ona bağlamak ya da teşekkür etmek zorunda değiliz. fatih terim yaptıklarının karşılığını da fazlasıyla aldı. sonuçta kendisi bir profesyonel ve babasının hayrına yıllarca bu takım için uğraşmadı. yaptıklarının her zaman bir karşılığı vardır. galatasaray'a ne kadar çok şey verdiyse, galatasaray'da ona verdi.

    yani öyle bir hal aldı ki, takım şu an 25 yıl üst üste şampiyon olsa, durun bakalım önce fatih terim'e şükredelim diyecekler. ben galatasaray'a bakarım. benim için önemli olan galatasaray'dır. isimler gelir geçer, bazısı hoş bir seda bırakır, bazısı lanet ettirir. fatih terim ilk sırada olanlardan. yaptıklarıyla hep hatırlanacak, eğer bir gün yine gelirse destekleriz. ancak şu an fatih terim'in galatasaray ile bir bağlantısı yok. gönül bağından bahsetmiyorum, fiziki olarak.
    e o zaman fatih terim'in başarıları için, terim'i değil de , sepp piontek'i tebrik edelim. piontek için x'i tebrik edelim, x için de y'yi tebrik edelim. hz. adem'e kadar gideriz. biz günümüzde olanları değil de, hep geçmişi konuşalım.

    bakın böyle taparcasına ısrar çok iğreti duruyor. adamın seveceği, anacağı varsa da vazgeçiyor.

    bundan sonra galatasaray'ın alacağı her başarı için, mancini ve ekibini tebrik ederim. mancini gider, hayrullah zübeyiroğlu gelirse bu sefer onu tebrik ederim.

    ulan eski sevgili gibi oldu koca galatasaray efsanesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın