resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8222
    fatih terim'in emre çolak'tan merkez orta saha yaratma hevesi yekta'nın paslanmasına, engin'in de kendisini boşlamasına sebep oldu. bunda engin'in de hatası var ama fatih terim ve scott piri biraz üstüne düşseydi, motive etseydi engin'in şu durumda olacağını da hiç sanmıyorum. engin motivasyonla çalışan eski tip futbolculardan. bize ilk geldiğinde de 20 dakikada nefesi kesilirdi ama gerekli motivasyonla kısa sürede toparlandı, şampiyonluğu getiren futbolculardan biri oldu.

    emre çolak oyun bilgisi, fizik ve teknik olarak merkez orta saha oyuncusu olabilecek kapasitede bir oyuncu değil. galatasaray'da vasatın üstüne çıkabildiği performansları da hep sol açık olarak verdi. hamit ya da selçuk'un yerine oynadığında ise tek kelimeyle felaketti. emre yerine kendi pozisyonlarında yekta ve engin'e şans verilseydi şu an iki futbolcu da bu durumda olmazdı. belki engin yerine emre'yi kiralık gönderirdik.

    not: şimdi bu yazdıklarıma "hoca gittikten sonra arkasından sallıyor" diyenler olur. bu konuya fatih hoca varken de kısaca değinmiştim. (bkz: #1301586)
App Store'dan indirin Google Play'den alın