resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8209
    kendisi hakkında bilgilerin tazelenmesinde yarar gördüğüm isim. sezon sonu konuşacağım dediği her konuyu, şampiyon olduk diye düzene uyarak üstünü kapattı. yabancı sınırı yanlış diye beyanı bariz, 2 gün önce kulüplerin antrenörlerine sormak lazım gibi bir cümleyle, sırf ersun yanal karşı çıktığında bile mütabakat sağlanamayacağını bile bile bu yolu sundu. dönem adamıdır fatih terim. işine geleni sahiplenir. kader birliği yaptığı adamlar tarihin en adeletsiz dönemine hizmet eden adamlar. 7 milyon euro mu? onun bir önemi yok...unutalım gitsin. fatih terimci arkadaşları üzecek ama azıcık gerçekleri görmek gerekiyor. gerçekleri görmek, bu zamana kadar yaptıklarını da unutmak anlamına gelmiyor.

    ihaneti konuşmanız, ihanet etmiş olduğunuz anlamına gelmez. her şey ortada.

    terim farkındaydı yabancı sınırının galatasaray'ı zorlayacağını. kurduğu takımın defolarını biliyor kendisi. takımın gerçekleri ortada 2 senedir bu takım iman gücüyle top oynuyor. ne fiziki güç, ne taktiksel anlayış yok. zaten yönetimle arası bozuk, kendisinin de mağdur görülebileceği bir senaryo da esas oğlan oldu. yönetimde çanak tuttu, işine geldi. büyük isim, büyük ve gereksiz bir olayla yolları ayırdı. 2. döneminde yaptığı hatayı, istifa diye stat inlemeden çözdü işi. zirvede bıraktı. bu toprakları iyi bilen bir i fatih terim...tertemiz sıyrıldı işin içinden.

    kim inkar edebilir fatih terim'in şikenin karşısında olduğunu? şu güne kadar tek kelime etti mi? ee hani adana delikanlılığı? gezi parkında onca insana zulm edildi. bırak bilir kişi olmayı, insani olarak iki kelime edemez miydi? beğenmediğimiz el adamı diyeceğimiz yabancı oyuncular yanındayız zulm görenlerin dediler. hiç mi görmedi duymadı bizim türk futbolcular? iki kelime edemediler mi... hepsi aynı tarz adamlar, gücün yanındalar...

    fatih terim düzen adamıdır. mehmet ağarlar, mesut yılmazlar bu yüzden hep kendisini sever. şimdi de yine birilerine hizmet ederek ego sağlıyor. ustanın belgeselinde kendisini baş konuk olarak görebilirsiniz. adalet, gerçekleri her daim konuşabilmektedir. gerçekleri konuşan bir kişi de bu federasyonla,bu iktidarla iş birliği içinde olamaz.
    kendisine haksız yere 9 maç ceza veren adamlarla türk futbolunda devrim yapacakmış...siz de bunu yediniz? ...azıcık akıl beyler. bu insanlar duygularımızı sömürüyor sadece. adalet, pantolonlarının iki cebine eşit koyabildikleri para kadar. bu kadarlık insanlar bunlar.

    kavram kargaşası yaşıyoruz. başarılı, başarısız olmak, adamlık emaresi değil. kendisi başarılı bir lider profiline sahip. ama insanlığı, adalet duyguları para için körelmiş birisidir. kimse vatan millet edebiyatı açıklaması yapmasın. bu milletin zayıf karnıdır yıllar yılı milliyetçi duygular. her akıllı insan gibi kullanıyor fatih terim.

    kendisi iyi bir antrenör değil, iyi bir hayat koçu, baba figürüdür. bu yüzden türk futbolcularla daha başarılı olmuştur. güçlü bir futbol figürüdür. ötesi değil. kimsenin kul kölesi olunacak bir hayat yaşamıyoruz, tapılacak isimler listesinde yıldırım demirören'in adamı olan biri hiç yok.

    şimdi bu yazıyı okuyan iktidar yanlıları, zaten gezi kelimesi bir tabu artık onlar için. basıyorlar eksiyi.
    fatih terimciler o bir efsaneee diyecek, nasıl laf söylersin diyecek basacak eksiyi.
    gezi yancıları, aaa gezi ismi geçti bu da bizden deyip basacak artıyı,
    anti fatih terimciler sırf karşıt durumları belirttim diye basacak artıyı... ama kimse ne dediğimi anlamayacak...

    bakın burda bile kutuplaştırdı sizleri bu isim. efsane demek, tüm kanaat noktalarının üzerinde aynı fikirde olması demek. metin oktay gibi bir gücümüzün olduğu noktada, ben fatih terim'e sadece başarılı bir isim derim. ötesine gerisine de yorum yapmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın