resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8204
    semih kaya'yı galatasaray'a armağan etmiştir. cesaretiyle, oyuncusuna güveniyle bunu başarmıştır. fatih terim düşmanlığı gözleri o kadar karartmış ki, yaptığı hayırlı işlere bile bir kulp bulunmaya çalışılıyor. çok komik ve acınacak bir ruh hali bu. 2 sene öncesi bile bu kadar manipüle edilebiliyorsa ilerideki yıllarda kimbilir neler neler anlatılacak. uefa kupasını bile allah aldırdı zaten, fatih terim hasbelkader takımın başındaydı.

    30 ekim 2011 kayserispor galatasaray maçı'nda servet çetin cezalı ve gökhan zan da sakattı. stoperde ujfalusi'nin yerine bir adam oynatılması gerekiyordu ve fatih terim riski üzerine alıp semih kaya'yı kadroya aldı. hakan balta'yı stopere çekip çağlar'ı sol bekte oynatması bekleniyordu, çünkü o durumda en mantıklısı oydu. başka bir alternatif de ceyhun'un stopere çekilmesiydi. tecrübesiz, özgüveni düşük semih kaya'nın böyle zor bir maçta görev alması teknik direktör açısından intihar olabilirdi. fatih hoca, cesur bir hareketle semih'e görev verdi. yiğidi öldür hakkını ver diye bir söz var, siz insanların hakkını teslim etmezseniz nankör ve vefasız olarak anılmaya mahkumsunuz demektir.

    hee keşke semih yerine elmander'i filan stoper olarak oynatsaydı. biz bu takımda harry kewell'ın stoper olarak oynatıldığını gördük, fatih terim'in cesaretinin yüzde birine sahip olmayan sözde hocalar sayesinde. liseliler veya balık hafızalılar bilmez dünya tarihinin en önemli hücum oyuncularından biri en zor maçımızda stoper oynadı.

    keşke yüce allah o maçta da oyuna müdahil olup, kadro seçimini daha cesur yapsaydı da oynatsaydı semih kaya'yı, daha erken kazanabilseydik çocuğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın