resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1000
    düzenli oynayabilmesi acısından kendisini bir baska takıma göndermek mantıklı olabilirdi ancak eger türkiye kupasından elenseydik. amma ve lakin yolumuza devam ediyoruz.

    chelseayi elememiz ihtimalinde ceyrek finalin oynanacagı nisan ayına 3 kulvarda girme ihtimalimiz olacak. ve o yogunlukta rotasyonda mac kazandırabilecek oyunculara ihtiyacımız olacak. ve kabaca bir hesapla en azından yarı final maclarıyla 8 tane türkiye kupası macı ve ligde de kalan macların sadece yarısında oynasa 8 de ordan, e sampiyonlar liginde de oyle yada boyle yedek kulubesinden oyuna dahil olabilecegi minimum 2 mac ile ortalama 17 18 mac yapabileceği bir 2. yarı mavcut önümüzde.

    brumayı göndereceğimiz hangi takım ona bundan daha fazla mac sunabilecek? göndereceğimiz ülkenin kupasından elenmiş bir takıma gitse zatenligde kalan tum maclarında oynasa maksimum 18 mac yapabilecekken burda en kötü ihtimalle zaten 18 mac oynayabilecek bruma. yani burdakinden daha duzenli bir forma durumu yok baska yerlerde de. ve bu yuzden gondereceğimize takımda tutup temel bilgilerini geiştirmesini saglamak ve her an oyuna etki edebilecek bir oyuncuyu kadromuzda bulundurmak en mantıklısı.

    yani şuan icin en yapılmaması gereken şey bir takıma kiralamak. umarım bu hataya düşmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın