resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8167
    gün içinde yabancı sınırlaması ile ilgili yaptığı açıklama ile bir kez daha aslolanın galatasaray olmadığını kanıtlamıştır, aslında öyle olmadığını defalarca kanıtlamıştı da nedense görmezden geliniyor bambaşka argümanlarla savunuluyordu, başlığı altında da yüzlerce kez yazıldı bunlar tekrar etmeye gerek yok.
    ama bugün bir kez daha üzülerek gördüm ki fatih terim kendi kişisel menfaatlerini her daim galatasaraydan önde tutuyor. belkide yaptığı uzun zamanlı ve tatminkar sözleşmeden dolayı bu şekilde konuşuyor.
    elinde güç varken(yetki gücü değil, isim gücü var, o konuşursa bu laf her gazetede tüm medyada geçer,amiyane tabirle propaganda olur) ve bu konularda söz sahibi kişilerin başında geliyorken (milli takım teknik direktörü) ve daha 4 -5 ay önce bağıra çağıra bu yasak kalkmalı derken şimdi teknik direktörlere sormak lazım diyor, federasyon karar verecektir diyor.
    fikir değiştiren biri değilim diyor açıklamasında, ama o fikirlerini açık açık tekrar söylemek yerine, zamanında bu konuda konuşmuştum deyip geçiştiriyor.
    fatih terim bu muydu bizim için ? o ağladığında ağlayan, güldüğünde gülen bu taraftara yaptıklarını reva görebiliyorsa vicdanı rahatsa yolu açık olsun.
    ne de olsa aslolan galatasaraydır.
    bu arada açıklamasından başka anlamlar çıkartanlara saygı duyarım, ama ben sürecin başından beri tüm olayları değerlendirdiğimde ulaştığım sonuç bu, ki ben fatih terim ci diye işaret edilen kısımdanım, ama sevdiğim insanların yaptığı hatalar beni her zaman daha çok yaralamıştır, belki biraz duygusal değerlendiriyorum konuyu ama bana, bize duygusal yaklaşan hep gönlümdesiniz diyen kalbim galatasaray için atıyor diyen adamın her ufak kayması bile gözüme batıyor.
    zaten onun demesi ile karar değişmez demirören yönetimi ne derseo olacak bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok, ama en azından tarafını belli et diyeceğim ama, imza töreninde tarafını zaten göstermişti maalesef.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın