resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8159
    (bkz: ne dediler/#1382862)

    burada söyledikleri ile beni bir kez daha derin hayal kırıklığına uğratmıştır. kendisinden daha net, daha keskin ifadeler beklerdim. tamamen politik bir söylemle, yuvarlak ifadelerle, gereksiz felsefik laf salatasıyla geçiştirmiştir mevzuyu. bu değişim karşısında şok geçirmemek mümkün değil! yahu biz sen gittiğin zaman, geceler boyunca içip içip ağladık be fatih hoca! galatasaraylısın diye ağladık! bu nasıl galatasaraylılıktır ben anlayamıyorum, aslolan galatasaraydır lafı galatasaray'da görev aldığın süre içerisinde mi geçerlidir?

    galatasaray hocasıyken herkese atar yaparsın, gider yaparsın, burnundan toz aldırmaz, her türlü şeklini koyar, haftalar boyu ceza alırsın, kabadayılıkta üstüne adam tanınmaz.

    milli takım hocası olunca bir anda gandhi'ye dönüyorsun? eski yeninin düşmanıdır. yeni kolay değildir. yeni olan güzeldir. aynı yenide iki kere yıkanılmaz. bu nedir allah aşkına?

    galatasaray'ın avrupa da ilk 10 kulüp arasına girmek gibi bir hedefi var. bunun önündeki en büyük engel yabancı sınırı. başkana sallıyoruz bir şey yapmıyor diye, senin elinde daha geniş bir imkan var, yapacağın şey belli, galatasaray hocasıyken nasıl açık açık karşı çıkıyorsan, saçma buluyorsan, aynılarını takır takır söyleyeceksin. bunu zamana yaymayarak hemen yapacaksın! ne şiş yansın ne kebap, yok böyle bir şey hocam ya. valla galatasaray söz konusu olunca seni bile tanımayız, ya açık açık galatasaray hocasıyken ne söylüyorsan aynısını tekrarla, ya da biz senin samimiyetine bir daha inanmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın