resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8153
    kendisi itibar konusunda kesinlikle kaybeden oldu yönetimle sürtüsmesinden sonra. söyle durumu özet geceyim.

    2010/2011 : galatasaray yerlerde sürünüyor, teknik direktörü yok, yönetimi ibra edilmemis, futbolcular ve oynanan futbol malum

    2011/2012 : sezon sonu galatasaray saha kalkiyor, teknik direktörlüge fatih terim getirildi, ünal aysal baskan secildi, muslera ufjalusi melo engin selcuk gibi kaliteli el ve ayaklar futbolu üst seviyelere cekecek oyuncular getirildi

    2012/2013 : yanlis transfer politikasi sonrasi takimimiz sorunlar yasiyor ve puan kaybi yasaniyor, getirilenler cris, dany, amrabat gibi hayal kiriklari, melonun transfer süreci uzamasi ve takima gec katilmasi gibi faktörler puan kayiplarina sebep oluyor. rakiplerinde puan kayiplariyla sampiyon galatasaray oluyor. burada sonradan katilan sneijder ve özellikle drogbanin payi büyük.

    ve gelelim bu sezona 2013/2014 : bruma ve chedjou takimimiza katiliyor ama 2012/2013de oynanan futbol ayni, tek fark rakip fenerbahcenin gecen sezona göre daha az puan kaybetmesi. sezon basinda aysal terim sürtüsmesi basliyor. bu sürtüsmenin sonu fatih terimin isine sonu verilmesiyle oluyor.

    anlatmak istedigim su ki 2011/12 yerlerde sürünen bir galatasaray, diger tarafta ise tüm ülkede imparator olarak ilan edilen fatih terim. aysal terim sürtüsmesinden sonra ayakta dimdik duran bir galatasaray. ülke genelinde bazi olaylar sonrasinda (bkz: terimin hakemlere saldirmasi), (bkz: orayi cekme burayi cek) gibi belirli itibar kaybi davranislarla bulunmustur terim. bu hareketlerden sonra bazi kesimler terime tepki gösteriyordu, galatasaraylilar imparatoruna tabiki sahip cikiyor. aysal terim gerginligi sonrasinda belirli galatasaray taraftarlar terime tepki koyuyor. asil tepkiyi terim demirören ile isbirligi yaptikdan sonra görüyor. özellikle demirörenin imza töreninde adeta galatasarayla * gecip, terim bunu duymamazlikdan gelirken, belli bir taraftar bölümü bu duruma tepki koyuyor.

    bu biriken tepkiler terimin ülke genelinde terim adina itibar kaybina neden olmakta. terim imparatorken birden cirkef ve bencil diye adlandiriliyor ve erman kilicin galatasaraydan ayrildiktan sonra sözleri özetliyor adeta terim karsitlarini.

    söyle baktigimizda yerlerde sürünen galatasaray yönetim-teknik direktör-futbolcu-taraftar isbirligiyle ayaga kalkiyor ve kaybettigi itibari geri kazaniyor.
    terim ise imparator ilan edilirken yaptigi bazi hareketler sonra rakip taraftarin tepkisini toplamis, demirörenle isbirligi sonrasi kendisi taraftarindanda tepki toplar hale gelmis.

    simdiki durum sunu gösteriyorki itibar konusunda kaybeden galatasaray degil fatih terim oldu..

    gerek varmiydi peki.. ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın