resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8152
    ünal'ın televizyonunun ve fan boylarının gönderilmesinden sonra terbiyesiz ve ahlaksızca arkasından manipülasyon yaptığı imparator.

    zaten gönderildi haberinden sonra gstv'de son dakika başlığında verilen fatih terim milli takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı haberi, ne derece şerefsizlik ürünü olduğunu kanıtlıyor. adam antrenmandayken kovuluyor 10 dk sonra milli takımla sözleşme imzalıyor. yav he he denir ancak bu kadarına.

    geri zekalı başkan yalayıcısılar da uydurma tespitler sallıyorlar burada; emre b. gibiymiş, boktan transferler yapmış vs. vs.

    sanki fatih terim'den önceki hocalarımız %100 transfer başarısına sahipti, ünal bey futboldan ve futbolcudan daha iyi anlıyor zaten.

    adama vuracakları yer yok tabi, ellerindeki tek argüman "bilmem kimle kader ortaklığı yapmış, yiğit gökoğlanı almış"

    sığırlara laf anlatmak da zor. tt arena açılışında hadsizlik edenleri yuhalayan ve başkan adnan polat'ı da yiyen taraftar, "20 milyon galatasaraylı akp'ye oy verdi" diyen ünal'a laf etmiyor. noldu?

    şikeyi hasıraltı eden, kanun değiştiren partiye yalakalık yapan başkanınız içinde konuşun biraz. fatih terim kader ortaklığı yaptı demeyi biliyorsunuz. galatasaray'ın kader ortağıyken fatih terim'i kovan ve şikeyi meşru kılan partiye böyle bir yağlama yapan başkana da konuşun biraz.

    sesiniz çıkmaz tabi konu ünal aysal olunca. aziz yıldırım'ın sevdiği taraftar profilisiniz. başkan dokunulmaz, kafasına göre oyuncu alı,r hatta taktik verir, hocadan daha iyi futbolu bilir.

    fatih terim için kustuklarınız 10'da birini süper kurumsal vizyonlu başkan için de söyleyin de inanalım gerçekten objektif olduğunuza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın