resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8123
    galatasaray taraftarını, galatasaray sözlüğü birbirine düşüren, bizi birbirimize düşüren a milli takım teknik direktörü.

    kimse geçmişte başardıklarına dil uzatmıyor, getirdiği kupalara, kazandırdığı saygıya dil uzatmıyor, hiç kimse. ama gitti. sözleşmeye imza atmak yerine milli takımı seçti. federasyonla sözleşme imzalarken galatasaray ile dalgasını geçti, geçilmesine izin verdi. yani kısacası öyle ya da böyle gitti. bunu da yeteri kadar tartıştık. artık eski konuların tekrar alevlendirip birbirimizin önüne sürmek çok büyük bir saçmalıktan başka bir şey değil. çünkü burada biz bize olduğumuz halde içimizde ayrılmaya başladık.

    gönderilişi sana göre hatadır, buna göre değildir.

    kovulmuştur ya da kendi kaçıp gitmiştir. kimse hala kesin bir şey söyleyemez. ne terimi kovan, ne de gitme isteğine neden olan galatasaray taraftarıdır. yani biz suçlu değiliz.

    hiçbirimiz.

    ve suçlu olmadığımız bir olay yüzünden de artık birbirimizi kırmanın, üzmenin, tartışmanın manası yok. bırakın kendisi milli takımda işini yapsın, roberto mancini de tribünde imparator fatih terim nidalarını dinlemeden rahat rahat işini yapsın.

    olayda hiç bir sorumluluğumuz yokken, başarısı için göz yaşı döktüğümüz kulübümüze kendimiz engel oluyoruz tribünlerde imparator fatih terim nidalarıyla.

    bırakın artık, bırakın gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın