• 309
    17-18 veya 25-26 şubat tarihlerinde kendi evimizde ağırlayacağımız şampiyonlar ligi son 16 rakibimiz.

    başında geçen seneden amca oğlumuz olmuş jose mourinho var. kendisi dünyanın sayılı teknik direktörlerinden ve taktik dehalarından biri olarak görülüyor. real madrid günlerinden hatırlayacağı üzere ali sami yen arena'da nasıl bir cehennem yaşayabileceğini biliyor, ondan dolayı ilk maçta futbolcularının felaket asılmasını isteyecektir bu maça. burada tek sıkıntı roberto mancini vs jose mourinho durumu olacak. biri savunma mentalitesi üzerine futbol oynatırken, diğeri savunmayı sağlama alıp saldırma peşinde. şöyle de bir durumları var; roberto mancini 3 sene internazionale fc'yi şampiyon yaptıktan sonrajose mourinhointer'in başına geçip şampiyonlar ligi şampiyonu yapmıştı o takımı.

    eden hazard, oscar dos santos emboaba junior, ramires santos do nascimento, andre schürrle gibi hızlı adamların, frank lampard, david luiz gibi ayağına hakim adamların maçtan evvel ağzını burnunu kırarsak hiç bir sıkıntımız olmaz. şaka bir yana maça daha çok var şimdiden taktik falan konuşmak hata olur. fakat şu ana kadar ki ortak özelliğimiz, onlar da takım olarak bir değişim havasındalar biz de, fakat farkımız onlar tedavi olmaya başladı, biz ha olduk ha olmadık, ha olduk ha olmadık diye iki ileri bir geri durumundayız.

    bunun dışında zaten bize sempati duyuyorlar didier drogba sağ olsun. deplasmandaki maçta düşman topraklarına girmiş olmayacağız zamanındaki leeds unitedmaçı gibi. yani ilk maçı gol yemeden minimum 2 golle alırsak, bu turu geçeriz ama artık transferdir, taktiktir, futbolcuların oynama isteğidir vs. nasıl bir pozitif yönde değişim olacaksa bir an evvel olması gerekiyor. yoksa kendimize gelmemiz, şubat'a kadarı bırak sene sonuna kadar gerçekleşmez...
App Store'dan indirin Google Play'den alın