• 3596
    genellemek istemiyorum ama 15 aralık 2013 gençlerbirliği galatasaray maçında sahte bilet ile gişelerin içine eden taraftar olmayı başardıkları için biletli taraftarın yarısı maçın ikinci yarısında stada giriş yapabildi. ve an itibari ile bunu bu taraftara yaşattıkları için gözümde fener taraftarından farkları yoktur.(u: belli bir kesim ama hani o kesim de aslında kendilerine göre en galatasaraylılardır.)

    hiçbirine hakkımı helal etmiyorum lan hiçbirine.

    sahte bilet alıp stadı dolduran sonra da stat doldu diye stadın kapılarını kapatmada parmağı olan bütün şerefsizlere(u: stat sorumlusu, güvenlik görevlileri, polisler, ilhan cavcav, yıldırım demirören, hatta ve hatta sesimizi duymayan yönetim), bilete verdiğim 50tl'den cebine 1 kuruş giren kimler varsa hepsine haram zıkkım olsun anasını satayım. futboldan soğuma sebebi diyorsunuz ya işte onlar bunlar, net.

    ne farkınız kaldı lan? eeey sarı kırmızıya gönül veren en büyük cimbom diyen o grup, ne farkınız kaldı lan bokluk çıkartan olay çıkartan fenerlilerden. hiçbir farkınız kalmadı, bugün yediğiniz ahlar ve küfürlerden sonra da pek işleriniz rast gitmez zaten. hayatımda hiç bela okumayan bana bile bugün bela okutan, güvenlik timi görevlisiyle konuşmama sebep olan, o kadar insanı soğukta 2 saat beklemesine sebep olan grup, biliyorum lan içinizden en az birisi burada yazardır. hah, okuyorsan bunu bil ki bugün uyuyamazsan sebebi bizleriz. vicdanın varsa tabi. (u: bütün bu yakarışlarımın hepsini stat sorumlusuna da diyince "fener taraftarı"ndan farkımız kalmadı diyince konuşmam bitince adam "bunu iyi dedi yalnız" dedi arkamdan. niye sizler yüzünden, bir bitin amk.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın