• 36
    maçların oynanmasına 2 aydan fazla süre olacağını da düşünürsek, mevcut form durumları iyi olan takımları ayrı bir açıdan düşünmemiz gerekiyor. arsenal ve atletico madrid, beklentilerin çok üstünde durumdalar şu an ve ben 2. devrede bu iki takımın da düşüşe geçeceğini sanıyorum. en azından şu anki durumları gibi olamayacaklardır zira liglerde de mücadele her zaman artar 2. devrelerde. bu bakımdan kişisel tercihim bu 2 takımdan biridir, özellikle atletico ile hem geçmişten kapanmayan hesap( hakem yardımıyla bizi elemeleri) hem de arda faktörü, çok cazip geliyor. elbette burada kötü takım yok ama, bir de hem isim hem de kadro olarak şampiyonlar ligi seviyesinde fazla oturamayan bir takım, son 16 maçı ağır gelecektir illa ki onlara. united da seçeneklerden biri olabilir, geçmiş yıllardaki durumlarından uzaklar ama şampiyonlar ligi tecrübeleri de malum, almanya liginin 2.si leverkusen'i bu durumlarına rağmen deplasmanda dağıtabildiler, arsenal ve atletico'da böyle bir şey başarabilecek yapı yok bana kalırsa.

    bayern ve barca hakkında konuşmaya lüzum yok, bu takımlara çelme takmak herhangi bir takıma nasip olmuyor genelde, kendi ayarlarında takımlara eleniyorlar her sene sadece. son olarak paris st. germain, genelde maddi durumu ve kadrosu yüzünden pek istenmiyor ama, düşünüldüğü kadar da korku verici bir takım olduklarını düşünmüyorum, fransa deplasmanında gurbetçi desteğini de iyi alırız, tek sorun herkesin malumu ibra olur, belki biraz da platini faktörü.

    yine de ne olursa olsun, 2 sene üstüste bu kurada olmak harika, ismimizin burada yer alması gurur verici. geçtiğimiz sene çizilen bir karikatür vardı, herkesin ellerini avuşturarak beklediği takım olarak yer alıyorduk, bunu kırmış duruma geldik diye düşünüyorum, herkesin kafasında soru işareti bırakacağız, kimle eşleşirsek eşleşelim, şimdilik önemli olan da bu. son olarak değinmek istediğim şey de, bana kalırsa geçen sene devre arasında sneijder ve drogba hamlelerini yapmamız, bana schalke kurası yüzünden gibi gelmişti. başkan, o kuradan sonra ilerleme şansımızın yüksek olmasıyla bu 2 hamleyi yaptı, atıyorum real ile 16da eşleşsek, bu kurşunu harcamazdı. bu yıl da eşleşeceğimiz takım, bana transfer döneminde alacağımız hamle çapını belirleyecek gibi geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın