• 3585
    11 aralık 2013 galatasaray juventus maçında muhteşem birlik ve beraberlik göstermiş taraftardır. aysalsporlusu terimsporlusu mancinisporlusu elitisti romantiği kurumsalı duygusalı hislisi hissizi genci yaşlısı öğrencisi çalışanı kar demeden kış demeden iş demeden okul demeden saat 3'ten önce gelmiş taraftardır.

    tam gerekli olduğu zaman gerektiğinden fazla desteği vermiştir. gerçekten tribündeki birlik ve beraberliği görmeniz lazımdı. tribünlerde önemli boşluklar olsa da gelen herkes adeta 2-3 kişilik bağırdı. biletsiz seyirciler için kapılar açıldı önce k8'in oradaki kapı açıldı yanlış görmediysem çıkışa da yakın olduğundan kuzey tribünü tıklım tıklım doldu, hatta koltuk kapasitesinden fazlaydı. taraftarımız koltuklara çıkarak önündeki boşluğa yeni gelenlerin yerleşmesine izin verdi, onları dışarda bırakmadı. bence bu çok güzel bir davranıştı. tribün daha da kaynaştı daha da azılı destek taraftar grubuna dönüştü. özellikle gol anındaki sevinci görmeniz lazımdı. hiçbir fenerbahçe maçında veya geçen seneki real madrid maçında bile böyle coşkulu sevinmemiştik. kurtuluş savaşını kazanmış gibiydi tribün.

    ayrıca 37 bin taraftar olduğu anons edildi maçta fakat bir sürü biletsiz alınan seyirci de vardı ve onlar olmadan da hiç de 37 bin gibi değildi stadyum, ölçülebilmesi ilginç geldi .:d
App Store'dan indirin Google Play'den alın