2013-14 Türkiye Basketbol Süper Ligi 9.Hafta Maçı
20:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
72 - 62
  • 113
    galatasarayimizin bastan sona mukemmel oynayarak eze eze kazandigi bir maç olmustur. bir tek salise dahi one gecemedi fenerbahce. oyuncularimizla ilgili notlarim soyle;

    zoran erceg: çok az sure aldi. o surede sayi atmadi.

    malik hairston: belki cok sayi atmadi ama sahada yaptigi savunma goz kamastiriciydi. istatistiklere yansimayan buyuk isler yapti.

    cenk akyol: yirmi iki dakikaya beste uc uclukle dokuz sayi sigdirdi. onemli olan bir gosterge bence suydu; macin basinda kleiza ayisina cok cok sert bir faul yapti. cenk'in hiç tarzi olmayan sertlikte bir fauldu. bu geri adim atmayacagini dosta dusmana gosterdi. yuruyedursun.

    furkan aldemir: maca ilk beste basladi. yirmi yedi dakikaya dokuz sayi on bir ribaund sigdirdi. cok cok iyi oynadi. pota altini karartti.

    bonsu: faul sorununa girmesin diye ilk beste baslamadi. on sayi dokuz ribaundla oynadi. fenerbahce'de hicbir oyuncu onu durduramadi. buyuk bir ustunluk bu adam. sahadayken hep onu bulmaya calistik. iyi de yaptik.

    milan macvan: maca harika basladi. hucumda mac basindaki performansini koruyamadiysa da, yuzdeli oyunuyla (2/4 ikilik, 2/2 ucluk) on sayi ve 6 ribaundla oynadi. savunmada o da harikaydi.

    carlos arroyo: ahahahahahahaha. yine kazandi. ahahahahaa. otuz bes dakikada dokuz sayi, bes asist, uc ribaundla oynadi. akliyla takimi muthis yonetti.

    sinan güler: on dakika civari oynadi. savunmada istikrarini surdurdu ama hiç sayi atamamasi yakismadi. faullerde sifir cekti.

    ender arslan: iste macin kahramani! yirmi bir dakikada altida bes ikilik, dortte iki ucluk, ikide iki ikilik, uc ribaund, dort asist. mukemmel oynadi. mu-kem-mel.

    ve son bir soz ergin ataman'a. bugun saha kenar yonetimiyle fark yaratti. seyirciyi arkasina alip fener'i parkeye gomdu. karsisindaki obradovic'i pistirdi.

    edit: ender beste alti atti diye yazmisim. kizildeniz'i ortadan ikiye ayirirdi oyle olsa tabii. uyaran arkadaslara tesekkurler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın