resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8031
    seni ağlatanlara her zaman muhalefet olacağım hocam. bu bir ezber refleks değil. galatasaray için yaptıkların, yeteneğin, ruhun, sarı kırmızı için tükettiğin bir ömrün, dibe doğru yuvarlanırken bizi alıp tekrar zirveye taşıyışın neticesinde bizans oyunlarıyla karşılaşman ve sadece bir iki damla gözyaşı ile yuvandan uzaklaştırılman...
    senden sonra kim gelirse benim için başarıya mecbur, ama ben seninle başarısızlığa da mutsuzluğa da vardım. gün gelir yollar kesişir tekrar inşallah. sen bu duyguları kendi emeğinle yarattın bende ya da benim gibi düşünenlerde. sen florya'nın yemekleriyle, yemekleri yapan aşçının sorunlarıyla bile ilgilenecek kadar candansın, bizdensin, emekçisin. sarı kırmızıya düşman olanlar seni sadece kocaman ego sahibi birisi olarak görüyor olsa da biz biliyoruz, biz gördük, inkar edemeyiz değil galatasaray'ın elemanı, sen ruhunla galatasaray'ın işçisisin, emekçisisin. bu satırları bir minnet ifadesi olarak seni ağlatanları hiçbir zaman unutmayacağımı tekrarlayarak sonlandırıyorum. allah her zaman yardımcın olsun.

    edit: galatasaray sözlük'te ilk en ofsayt entry'm oldu bu. rüzgar nereden eserse oraya devam edenlerden olmaktan imtina ederim zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın