resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8018
    tartışma üslubunda tek bildiği şey ad hominem olanların kendisinin ordusu olduğunu iddia ettikleri eski galatasaray teknik direktörü. aynı zamanda bu grup fatih terim'i ve galatasaray'ı sadece kendilerinin sevdiğini, diğer taraftarın hava güzelse stada geldiğini falan iddia etmekte, hatta ve hatta fatih terim'i sevmeyenlerin galatasaraylı olamayacağını söyleyecek kadar ileri gitmektedirler. neyse amacım laf dalaşına girmek değil.

    üçüncü kez takımın başına geldiğinde kendisinin başarılı olamayacağını iddia etmiştim. bana hayatımın en güzel yanılgılarından birini yaşattı ve hepimiz 'imparator fatih terim' diye haykırdık. gel zaman git zaman -özellikle 2. sezonunun ortalarında- yönetimle aralarında problemler olduğu basında yazıldı, çizildi. önceleri inanmasak da 'ateş olmayan yerden duman çıkmaz' diyerek yönetimi suçlu bulduk. terimsporlu arkadaşlar şaşıracaktır, ama hikayenin bu kısmına kadar benim gibi düşünen birçok galatasaray taraftarı için hala 'allah kerim fatih terim'di. sonra hepimizin malumu olan milli takım süreci başladı. kimimiz egosundan dem vurduk, kimimiz iki işi beraber götüremeyeceğini söyledik, bu arada basın elbette boş durmuyordu.

    şahsım adına söyleyebilirim ki bu iki işi kesinlikle kendisinden başkasının bir arada götüremeyeceğini, hatta onun yeni bir efsaneye imza atacağını düşünüyordum.

    hele iki yıllık sözleşme önerildiği haberi resmi siteden yayınlanınca sevinçten havalara uçuyorduk.

    lafı fazla uzatmayacağım; sonra neler oldu, gönderilişinde üslup hatası yapıldı mı yapılmadı mı bunlara değinmiyorum. bunlarla ilgili görüşler daha önce sıkça belirtildi zaten. değinmek istediğim iki tarih var:

    1-06.04.2013- mersin idman yurdu maçı sonrası : http://www.youtube.com/watch?v=63mNjmFwllE

    2-15.11.2013- mayısa kadar düşüneceğim dedikten sonrası : http://www.turkiyegazetesi.com.tr/...38_fatih-terim_1.jpg

    bu iki olayın arasında yedi aylık süreçte kendisinin görüşlerindeki standart farkını midesi kabul eden herkes kendisine 'galatasaray efsanesi' demeye devam edebilir.

    ben demiyorum.

    benim efsanem onu sevenleri üzmeyen adamdır çünkü.

    dipnot: soda

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın