resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8015
    kendisinden sadece birşey beklerim milli takıma gidiş şekli, satın aldığı ve kadroda tuttuğu futbolcuları bir kenara koyuyorum. 6 nisan 2013 galatasaray mersin idmanyurdu maçı sonrası yaptığı üstü kapalı açıklamaları çıkıp açıkça ne demek istediğini söyleyerek anlatsın. tribüne yollandıktan sonra maç sonunda kameralar karşısına geçmiş "benim gizli gündemim yok" gibi açıklamalar yapmıştı. evet fatih hoca bu ülkede gizli gündemi olanlar kimler siyasi iktidar, demirören-yıldırım ittifakı, yayıncı kuruluş mu ? bu dümenler arasında tek başına kalmış galatasaray'ın hakkını savunmak istiyorsan çık ifşa et.

    - elimizden milyar dolarlık ali sami yen arazisini alıp bir stadla bizi kandıran, açılışında gelip terbiyesizlik yapanların, süper ligin ve 1. ligin isim haklarını devlet kurumları olan spor toto ve ptt'ye aldıranların, kendi seçmen bölgelerinin takımlarının süper ligde cirit attığı kişilerin mi bir gündemi var ?
    - maçların sahada kazanılmadığını öğrendim diyen aziz yıldırım ve fener camiası ile şikeyi aklayan yıldırım demirören ve beşiktaşlıların mı ?
    - bu ligin parasını ben veriyorum arkadaş,gelir kalemlerinizin en büyüğü yayın gelirleri, iddaa, turkcell'in sponsorlukları, istersem play-off bile oynatırım diyen grubun mu ?

    bu gündemi olanlar medyanın da gücüyle senin en zayıf özelliğin olan kibirini kullanarak seni galatasaray'dan koparıp güçsüzleştirdi, yabancı oyuncu kurallarıyla bir başka dümeni daha başımıza musallat etti. mesele en başından beri aysal-terim olayı değildi, hedef galatasaray'dı ancak direkt olarak saldırmak başarısız olacağı için dolaylı bir tutum belirlediler.

    işte hocam sen de biliyorsun ki galatasaray'dan ayrılıp demirören'le yaptığın o imza töreni sadece bir görev sözleşmesi değil senin yalnız kalan galatasaray cephesinden siyaset, federasyon, yayıncı kuruluş, futbolun şer odağı olan şikecilerin yanına geçişini tescil ediyor. biz 8. de olsak, elalem bize de gülse galatasaray'ın yanında durup direneceğiz.

    fatih terim galatasaray'a büyük hizmetleri olmuş, imparator lakabını sonuna kadar hakeden vakti zamanında kaptanımız, metin oktay'ın bize yadigarı, eski teknik direktörümüzdür. ancak doğal olarak zaafları, gücünün yettiği ve yetmediği şeyler vardır.

    hocanın mersin maçı sonrası açıklamaları: http://youtu.be/QcqvGylySNw
App Store'dan indirin Google Play'den alın