resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8003
    galatasaray tarihinde cok onemli yer sahibi olan, gorece en buyuk basarilarini yasadigi donemde teknik direktorlugunu yapip pay sahibi olan, turkiyenin yetistirdigi en onemli futbol kisiliklikerinden biri, galatasaray efsanelerinden biri, suanki turkiye milli takimi teknik direktoru ve 5 yil "5 yil" yaziyla "bes yil" boyunca galatasaraya gelmesi neredeyse imkansiz olan teknik direktor.

    sizden rica ediyorum bu siyasi, taktiksel su bu degil, galatasaray meselesi ve 5 yil boyunca bize tekrar donemeyecek bir teknik direktorun arkasindan, ki kendisi her ne kadar efsane de olsa, her kotu sonuc sonrasindan aglamak galatasaray'a zarar veriyor. bunu goremeyecek kadar mi kor olduk, yoksa daha da kotusu bunu isteyecek kadar mi kendi hirslarimiza yenik dustuk?

    unal aysal fatih terim, hic biri umurumda degil artik. elimizdeki tek gerceklik galatasaray ve galatasaraylilik. bunu kaybetmek uzereyiz farkinda misiniz?

    isin teknik taktik yonune gireceksek size fatih terim'in yaptigi o kadar cok hata sayarim ki. yine de yaptigi onca teknik taktik hata, ya da inatciligi yuzunden galatasaray'i yakma seviyesine getirdigi onca an, fatih terim'in bir efsane oldugu gercegini degistirmiyor. ya da unal aysal'i savunmanin da bir anlami yok. ektigini biciyor suan. efsaneye hakaret etmek yaziliyor cogu zaman, fatih terim kac tane galatasaray efsanesini bitirmeye calisti bir dusunsenize. hala hagi ile ilgili konusmaz ne hakan sukur ne fatih terim. sanki ikisi tek basina kazandi onca basariyi. vefasizlik degil gidenin hakkinda konusmamak, yoluna devam etmek.

    ben de kizginim unal aysal'a ve terim'e. haklarinda yazi yazmak bir sey kazandirmayacak biliyorum ve ben onumdekine bakiyorum. futbolcuyken cok sevdigim ama teknik direktorlugu boyunca asla sevemedigim mancini hakkinda dusunuyorum, maclara hangi taktikle cikti, neyi neden yapti anlamaya calisiyorum. varsayimlarla konusup terim olsaydi boyle olurdu demek, ya da terim yuzunden boyle oldu demek anlamsiz. su an elimizde bu var ve bir seyden bahsedeceksek bundan bahsedelim.

    anlamayanlar icin bir kez daha yazim, fatih terim'e kizgin degil kirginim. unal aysal'a kizginim. hicbir kisinin ya da gorusun tarafi degilim. galatasarayli taraf olmaz, galatasaraylilik basli basina bir inanc bicimidir. bunu bozan herkes de hatali. bu hatayi yapanlara da kirginim, asla boyle bisiy yapacagini beklemezdim terim'in, unal aysal yapabilir, o bir yonetici, bizle bir gecmisi de yok, aileden degil. bu nedenle de ona kizginim. peki beni kim umursar? oyleyse bunlari tartisip birbirimizi yemenin ne alemi var?

    fatih terim gecmisimizdir, ve 5 yil boyunca da oyle olmaya devam edecek. artik gercek seylerden bahsedelim. terim tekrar gelirse hakkinda konusuruz niye gitti, niye gonderildi, hesap sorulacak zaman geldiginde de unal aysal'dan hesap sorariz. sene sonuna kadar sabir ve destek lutfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın