resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7977
    yakasından ellerin çekilmesi gereken hocamızdır.

    git siyasetini başka mecrada yap kardeşim. ne bu arkadaş? siyaset üzerinden belaltı vurmalar falan. belgeselde oynamış sana mı soracak adam nerede oynayacağını?

    açık açık tayyip'in teklifini kabul etti o günden beri ona kılız diyin. bir sayfa mazeret mektubu gibi gerekçe sıralamayın. çok komik oluyorsunuz o bakımdan.

    adnan polat konusu da çok dillerde. adnan polat kabul edilmeyeceğini adı gibi bildiği bir teklif götürdü terim'e. sezgin florya'da kalacak dedi. çarpıtmanın manası yok.

    2012'de harcanan bonservis ücretleri ortada. toplasan 10 milyonu geçmez. ali dürüst olmasaydı terim 2012'de de geçmezdi galatasaray'ın başına. bu kadar basit. meselenin maddiyatla zerre ilgisi yok.

    2 sene şampiyon olmuş, 5 kupa kazanmış. çok pardon salak mı bu adam galatasaray'dan ayrılmak istesin? neden enkaz bir milli takıma gitmek istesin ki? ona sormadan bir ton adam al, eleman ayağı yap, seçim ertesi hemen sözleşme teklifinde bulunma. ondan sonra hoca gitti yok ya.

    hadi hoca kendi istifa etti. dürüst ile albayrak'ta mı kendi gitti? açık bir tasviye operasyonudur terim'in ayrılışı. bunu görmemek için ya çok saf ya da artniyetli olmak lazım. hocanın milli teklifi kabul etmesi ve o çok dalga konusu yapılan sözleşme gösterdiği foto da tamamen ünal aysal'ın kendisine yönelik bir harekettir. terim camiaya yine ve yeniden borcunu ödemiş 2 sene şampiyon yapmıştır. görevini yapması gerekenlerin yakasına yapışın. bırakın bu adamı artık. yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın