resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 3093
    muslera'nın önünde pozisyon bilgisi ve kalitesi daha yüksek bir defans oynasa herkes tarafından dünyanın en iyileri arasında gösterilir. ama gel gör ki bizim istikrarsız, her an her türlü hatayı yapabilecek defans hattımızda önündeki oyuncuların hatalarıyla yüzleşmekte ona kalıyor.

    kendisini bizden ayıran sakatlığın olduğu 31 ekim galatasaray konya torkuspor maçında defans üst üste pas hataları, kademe hatalarıyla yine muslera'nın üstüne yükü bindirdiler. yediğimiz golde chedjou kendisi oyunu kurmak yerine muslera'ya topu çıkardı ve onun yaptığı pas hatasından gol oldu. sonra bir pozisyonda sabri kaleciye bakmadan verdiği aptalca bir geri pasta az daha kendi kalesine atıyordu. muslera'nın sakatlandığı poszisyonda tüm takım olarak savunuyoruz, ceza sahasında bir uzun top atılıyor konya forveti topu indiriyor bizim defans (chedjou'nun bölgesi) kademe yapacakken muslera topa ayağıyla girip rakiple çarpışıp sakatlanıyor. maçın özeti: http://gss.gs/0eQ

    sorumluluk almaktan kaçan görevlerini yapamayan ve vasat bile olmayan defans hattıyla bence dünyanın faal ilk 10 kalecisinden biri olan muslera bayern munih'te neuer yerine oynasa ne methiyeler dizilirdi siz düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın