• 8787
    önünde daha 5,5 ay olan takımdır.bugünden havlu atmanın, karamsar bir havaya bürünmenin manası yok.muhtemelen avrupa maceramıza uefa avrupa ligi'nde devam edeceğiz*.şampiyonlar ligi'nden leverkusen, benfica, cska, schalke, napoli, porto ve ajax'ın da bu turnuvaya gelmesi yüksek ihtimal.fiorentina ve tottenham ise avrupa ligi'nin en iyi 2 takımı olarak göze çarpmakta.

    2. bir avrupa kupası'nı bu sezonun sonunda armağan edebilir bizlere bu takım.fakat şu an ki tablo gelecek adına olumlu ipuçları vermiyor.yine de şahsen durumun düzeltilebilir olduğuna inanıyorum.burada en büyük sorumluluk mancini'ye düşüyor tabi.takımın dna'sı ile oynamak kendi sonu olacaktır, bu yoldan dönmeli öncelikle.galatasaray'ın oyunu kendi bölgesinde kabul ederek, hakimiyeti rakibe bırakarak başarılı olduğunu hiç hatırlamıyorum.zaten drogba'nız 35 yaşında ise bunu yapmanız mantıklı değil.bu saatten sonra drogba'nın takımı taşımasını beklemek fazla iyimserlik olur ama eğer takım onu taşırsa en faydalı oyuncu olacaktır.

    wesley-drogba birlikteliğinde de burak yılmaz sorunsalı ile karşılaşıyoruz.çok bıçak sırtı bir adam.ne onla ne de onsuz oluyor.oynamasın kesinlikle demiyorum ama galatasaray'ın solskjaer'i olmaya ikna etmeli onu mancini.burak'ı küstürmeden drogba'yı daha sık dinlendirerek aşılabilir diye düşünüyorum bu durum.

    nazarımda lig için en doğru 11; muslera-sabri-gökhan-semih-riera-melo-selçuk-umut-wesley-bruma-drogba şeklinde.devre arası yabancı saçmalığından ötürü hepimizin malumu olan bölgelere takviye edilecek vasat üstü türk gençleriyle mevcut kadromuzun sezonu 4. yıldız ve avrupa ligi kupası ile bitirmesi sürpriz olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın