resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7870
    fenerbahçe'nin şikeyle uğraştığı beşiktaş'ın parasızlıktan aç kaldığı 2 sezonda rakipsiz olmasına rağmen göt zoruyla son haftada kazanılmış iki şampiyonluk. bunun yanında istediği her futbolcu da alındı. bütün kadro a'dan z'ye değişti. ilk yılında 11 kişinin 10'u gitti. üstüne burak, drogba, umut, şınayder gibi de adamlar geldi.

    acaba merak ediyorum biz fenerin yerinde olsak onlar kadar dirayetli olabilir miydik? ortada bir bok yokken kendi kendimize sorun yaratıp dağılıp çözülmeyi başarıyoruz adamlar iki yıldır bin bir türlü belaya rağmen şampiyonluğu son ana kadar kovalıyor artı uefa'da yarı final yapıyorlar.

    fatih terim 2 yılda bu kadroyu istediği gib yaptı. amrabat, danny, chejdou, sercan, yiğit, ceyhun, bruma vs.. gibi bir sürü garabet transferi o yaptı. bu sezon yaz boyu hiç bir hazırlık yapılmadı. kadrodaki eksiklikler 5 yaşındaki çocuk tarafından bilinmesine rağmen ve yabancı kuralı ortadayken; hiçbir çalışma yapılmadan sezona başlandı.

    bunlar yetmezmiş gibi takım sezona başlamışken ve şampiyonlar ligi öncesi tutup milli takım işini ortaya attı. galatasaray'ı karıştıran itlere, çakallara meze etti bizi. sebebi her ne olursa olsun delikanlı gibi davranmadı; eğer mutsuzsaydı sezon sonu niye bırakmadı? takımı böyle piç gibi içine etti gitti.

    sonra da efsane bilmem ne. bırakın allahaşkına. adam kariyeri boyunca galatasaray'ı basamak olarak kullandı. başı sıkıştığında işsiz kaldığında hep galatasaray imdadına yetişti ama işle sıkışınca zora gelemeyip bir şekilde olay yaratıp çekip gitti.

    faruk süren haksız, cechi gori manyak, galiani vefasız, ünal aysal haksız; ama hep yüce fatih hocamız haklı. en büyük delikanlı o. hep ona haksızlık yapılıyor. hep hakkı yeniyor onun.

    artık bu hamasete karnımız tok. o it suratlının yaptığı tüm hakaret ve şebeklikleri tebessüm ederek hiç sıkılmadan izlediği ve imzayı attığı an benim için bitmiştir fatih terim. maalesef galatasaray'a en büyük zararı yine bir galatasaray'ın evladı verdi. hani aslolan galatasaray'dı. hadi ordan be!!!

    bu palavraları yemeyin; bunlar hamasettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın