resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7866
    en büyük hatası kadro planlamadıdır. 2 yıldır takım sol bek diye bağırıyor, oraya bir oyuncu dahi transfer etmemiştir. selçuk ve melo'dan başka ortasaha oyuncumuz yok. alper potuk konusunda ısrarcı olsa ünal aysal 1 milyon euro daha fazla verip alper'i getirirdi. chedjou ve amrabat konusunda gereksiz bir şekilde ısrarcı davranmıştır. ömer toprak ve gökhan töre alınabilirdi o paralara.

    daha sayayım mı? resmen yedek kalecimiz yok, diyelim ki geçen sene şampiyonlar liginde final oynasaydık ve muslera maçtan önce sakatlansaydı kimi koyacaktı kaleye. sene başında tolga alınabilirdi.

    geçen sezon çoğu maçta kötü oynadık kabul edelim, ligde şansımız vardı zira rakipler çok kötüydü. şampiyonlar liginde kura şansımız vardı. nankörlük değil bu yaptığım gerçekler. bugün şampiyonlar liginde oynayan nir çok takımın drogba ve sneijder gibi kaliteli oyuncusu yok. ama biz daha sneijder'i tam anlamıyla kullanamadık.

    kısacası bu dönem bu kadro yapısıyla başarılı olma şansımız yoktu. umarım mancini devre arasında gerekli önlemleri alır.

    ha bu arada cris faciası var kı saymıyorum onu. cris ney la.
App Store'dan indirin Google Play'den alın