resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7856
    tamam farzedelim ki çok kötü bir teknik direktör ve çok da kötü -egolu(), kompleksli, sevimsiz, maganda v.s.- bir insan. onu eleştirenlerin mükemmel insanlar olduklarını varsayarak hepsinin eleştirilerinde haklı olduğunu kabul edelim. galatasaray futbol takımının bugün aldığı, hatta bu sezon sonuna kadar alacağı bütün kötü neticelerin hepsini onun eseri sayalım. hatta takımın bence bu gidişle tamamen dibe vuracağı önümüzdeki iki seneyi de terim'in hanesine eksi olarak yazalım. yani bu sene yaşadığımız ve bundan sonraki iki üç yıl yaşayacağımız bütün başarısızlıkları terime yükleyelim. eyvallah... peki sonra? sonra ne olacak? neyi çözmüş olacaksınız ve bu nereye kadar, ne zamana kadar devam edecek?

    şimdi güzel kardeşim bu mevzuya defalarca değinilmiş ama faydası olur ümidiyle bir de ben tekrar edeyim, bir de bu pencereden bakmayı dene. bu kadro; bugün artık beğenmediğin, burun kıvırdığın bu takım geçtiğimiz iki seneyi şampiyon tamamladı, yetmedi bir de cl'de çeyrek final oynadı ve ne yazık ki başında da bütün nefretini kustuğun kötü insan ve kötü teknik traktör terim vardı. senin terim'e veya takıma sürekli sövmen bu gerçeği değiştirmeyecek. ne şimdi ne de önümüzdeki senelerde.

    daha önce de söyledim bu kafa galatasaray'ı uçuruma götürür. zaten tam gaz götürüyor maşallah.

    sen kendini sorgulayamadın kardeşim, galatasaraylılığını sorgulayamadın. sabretmedin, beğenmedin, geldiğin yeri unuttun, üstüne titremen gereken şeylerin kadrini kıymetini bilmedin.

    sen başarıyı hazmedemedin; şimdi ağzından, burnundan, paçalarından döküyorsun. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın