• 135
    tabii çok vasatlardır. burak geçtiğimiz sezon (2012-2013) toplamda 30 gol barajini asmis, bir onceki sezon selçuk olmaksizin 30 gol barajini yine asmis ve ondan onceki sezonda da selçuk ile beraber trabzon'u zirveye cikarmistir.

    selçuk'a gelince, uc sezondur ligin kaderine hukmetmis, hangi takimda oynasa onu sampiyon yapmis, sampiyonlar ligi 12-13 sezonunda galatasaray'in en çok asist yapan oyuncusu ve tum ligin en çok kosan 3. ismi olmustur ama onun zaten avrupa arenasında bir maça doğrudan etki ettiğini göremedik, ne zaman görürüz onu da bilmiyorum.

    hagi-hakan ikilisiyle kıyaslanmalari haksizlik tabii bu cocuklara. hagi lan bu! adini anmadan once bismillah cekmek gereken bir futbol tanrisi. sen hiç bordeaux'da bir oyuncuya "yea bu zidane degil yea" denildigini duydun mu? veya hakan sukur gibi 15 sezon galatasaray'da oynamis bir adamla, henuz takimda ikinci sezonunu geciren adama "yok yea bu iyi degil" denir mi? denmez.

    selçuk ve burak çok iyi iki arkadastir ve galatasaray formasina yakismaktadirlar. turkiye'nin yurtdisina pazarlayabilecegi az sayidaki oyunculardandir bunlar. (burak icin daha bu yaz rekor transfer ucreti teklif edildi. evet biz o parayi begenmiyoruz ama tarihte en pahali turk oyuncu transferi arda'nin 12 milyon euroya madrid'e gitmesi, bilmem farkinda misiniz?)
App Store'dan indirin Google Play'den alın