resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7573
    uzun uzun yazmak istemiyorum, zira fanboyları okuma zahmetine girmiyor.
    ne kopenhag'ı, ne de akhisar'ı yenebilirdi. oyuncular değişirken bas bas bağıran sistem ve diziliş değişikliğine gitmeyecek kadar köhnemiş futbol bakışıyla, küçük gördüğü daha nice takıma yenilirdi kendisi zaten.
    ha, kopenhag'ı yenerdi diyenler var, neyin kafasında bu insanlar?

    kopenhag maçına 100% fatih terim ürünü bir kadro ve dizilişle çıktık. herhalde sneijder yokken 4-2-3-1'den vazgeçti mancini, bu konuda laf yemeyi de hakediyor zaten.
    ilk 45 dakika bok gibi oynadık, bir halt üretemedik.
    fatih terim'den beri ilk defa sol bekte riera'yı izledik, izlemez olaydık. adam 20 dakikada 4 pozisyon yedi bölgesinden.
    ikinci yarı 4-2-3-1'e döndük ama o 3'lünün ortasında yaratıcı oyuncu eksikliği, çizgideki adamlarla paslaşarak topu ileri taşıyacak birinin eksikliği nedeniyle sadece topun hakimi olmakla kaldık.

    fatih terim olsaydı kopenhag'ı evire çevire yenecektik sananlar, geçen sene evimizde rezil olduğumuz braga ve cluj maçlarına bakabilirler.
    fatih terim'e rağmen geçen sezon şampiyon olduk ve çeyrek finale çıktık, bunu unutmayın. o sneijder'i sisteme oturtamayıp takımı mahveden, drogba-burak çift forvet anlamsızlığında inat eden yapısı yüzünden şampiyonluğu da kaybedecektik.

    2012-2013 sezonu drogba ve sneijder gelene kadar aldığımız puan ortalamasını sezon geneline yayarsak 61 puan toplamamız öngörülebilir. ancak daha sonraki süreçte aldığımız puanları oranladığımız vakit, 81 puan almamız öngörülebiliyor istatistiksel olarak.
    ki ikinci dönem drogba ile akhisar maçını kurtarmış, 10 kişi kalınan mersin idman yurdu maçını çevirmiştik. sneijder ise evide 2-0 geri düştüğün e hiçbir halt yapamadığın orduspor maçında kilidi açan golü yine bireysel becerisiyle atmıştır. karabük ve kayseri deplasmanlarında yine onun bireysel becerisi ön plandadır. bu karşılaşmaların kazandırdığı özgüveni de düşünürsek, fatih terim'e rağmen yönetimin transfer politikası sayesinde gelmiş başarılara bakarak "aah terim olaydı neler yapardık neler" demek komediden fazlası değildir.

    terim'in yapacağı, 3 tane forveti ceza alanına yığıp doldur boşalt yapmak olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın