resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7570
    galatasarayımızın alt yapısından messiler xaviler onların yanında da iniestalar yetiştirilemediği icin eleştirilip yerin dibine sokulması gereken hoca. aydın yılmaz bugun cristiano ronaldo olamadıysa fatih terim bunun bas dusmanıdır. yuhtur ohadır nasıl boyle bir gelişim katedilememiştir.

    sevmeyebilirsiniz, nefret edebilirsiniz, hatta federasyonla olan ilişkileri midenizi kaldırmıs olabilir. bakıs acınız itibariyle saygı duyarım. ama emre colak kendini messi yapamadı diye ona laf etmek anlamsızdır. semih kayaya sans veren odur. semih artık ne yapacak edecek ekndini geliştirecek, fatih terim ne yapsın. emre colak icin elinden geleni yapmıstır ama adamın aqsu 90 abicim adamın maximumu bu. aydın desen o ayrı avare zaten. zaten bu adamınların olmusları olacakları bu kadardır, gelişememeleri ustunden fatih terime sallamak ayıptır.

    bu bahsettiğimiz oyuncular ayarında hickimse beşiktas ve fenerbahce altyapılarından cıkmamıstır. bugun fenerbahce ve besiktasta ilk 11de altyapılarından tek oyuncu bulunmamaktadır. bizde de messilerin degil emre colakların olması turkiye sartları icin bakıldıgında kotunun iyisi hatta ne yazıkki olabilecek en iyi durumdur belki de. cunku turkiye burası, la masia değil.

    hocayı sevin demiyorum kimseye, eleştirmeyin de demiyorum. ama makul yerlerden eleştirin, cunku boyle olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın