resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7568
    fatih terim hocamız iyidir, hoştur. elini kalbine götürdü, taa uzaklardaki taraftarımıza sesini iletti; elini cebine attı, cep telefonunu kapattı. elini diğer cebine attı, hop federasyondan kontratı kaptı. fatih terim candır, senelerdir galatasaray için atmıştır kalbi. falan filan...

    eray işcan 1991 doğumludur. 5 kasım 2013 fc kopenhag galatasaray karşılaşmasında kaleye emaneten bakan bir arkadaş gibi durmuştur.

    semih kaya 1991 doğumludur. duruşu nedeniyle hepimiz sevsek de, onca tecrübesine rağmen istenilen seviyeye gelememiştir.

    emre çolak 1991 doğumludur. 5 sene önce neyse, şimdi de en fazla o kadardır.

    sabri sarıoğlu. doğum tarihi bir şey ifade etmez, ancak galatasaray profesyonel futbol takımının 1. kaptanıdır. bu spora başladığı gün neyse, o günden daha kötüdür. ve saygı duyulduğundan çok dalga geçilmektedir. o da ne yapıp edip bunu hak etmektedir bir şekilde.

    nordin amrabat. galatasaray'a atılmış en büyük kazıklardan biridir.

    aydın yılmaz. halen patlama beklenmektedir. ücretini beğenmeyip rest çekmiştir. defolup gitmesine müsaade edilememiştir.

    fatih terim'in egosu. büyüklüğünü korumaktadır. onun sayesinde terim ailesi inanılmaz işler yapmıştır. halen de türkiye futbol federasyonu takımında benim ödediğim vergilerin çatır çatır yenmesinde önemli rol oynamaktadır.

    galatasaray taraftarı. bir fenerbahçe derbisini beklerken daha temelleri sağlam oturtulamamış bir takımdan şikayetçidir hala.

    yeterdir aynı zamanda. s.kerim böyle fenerbahçe'yi demişti ya biri zamanında. öyle işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın