resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7560
    ben yada sizlerin fatih terim düşmanı diye adlandırdığınız kimseler fatih terim kötü teknik direktör sahada varım dedirtmiyor taktik bilmiyor demedik hiç bir zaman hatta imparator fatih terim diye en çok bağıranların başında geliyorum. ama kişisel olarak benim darıldığım nokta şuan istese de sahada varım dedirtemez. taktik veremez, nasıl teknik direktör olduğunu kanıtlayamaz. neden? çünkü takımın başında değil geçtiği takım da elendi kimin için kimin uğruna sana 2 sezonda defalarca kazık atmış yapmadığın halde oyundan atmış 9 maç ceza vermiş, rakip takım oyuncusunu kayıyırken senin futbolcuna ibreti alem olsun diye 6 maç diğer oyuncuna 11 maç ceza vermiş, emeklerini hiçe sayarak puan farkını yarıya indirip 6 maç daha yaptırmış, ve her defasında çifte standart uygulamış tff başkanının yanına gittin utanmasan boş mukaveleye imza atıcaktın. neyse biz garip kaldık, gerçek anladıma yetim kaldık, teşekkür ederiz. her zaman seveceğim saydı duyacağım ama işte herkes metin oktay olamıyor bu konuda yapacak bir şey yok.

    edit: içimde kalmasın belirteyim çok severim saygı duyarım beğenirim oyun tarzını stilini fakat kimse 4/4 lük değildir. imparatorun da sıkıntısı transferden anlamadığıydı. aldığı istediği futbolcular galatasaray seviyesinde değildi. o futbolculardan tez zamanda kurtuluruz inşallah. ha imparator takımın başına geçsin bizi yine şampiyon avrupada söz sahibi yapsın o safra futbolcuları yine alabilir kimse bişey diyemez ama kurduğu kadro sıkıntılı.

    kalkıp başkan benim istediğim futbolcuları almadı deseydi böyle bir varsayıma girmezdim. 2 senenin şampiyonunun 2. kalecisi, sol beki, sağ kanadı, yedek ortasahası, ve rotasyonda kullanacağı futbolcuları olmaz mı? olmuyor işte takım bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın