• 8532
    galatasaray ismi için yetersiz bir kadroya sahip takım.

    kaleci:

    fernando muslera bizim kapasitemizde bir futbolcudur. elde var 1.

    eray işcan a2 takımı için oynayabilir kapasitesine sahiptir.

    sol bek:
    sabri sarıoğlu kimin torpilidir, kimin kazığıdır bilemiyorum ama bizim kapasitemizde olmadığı aşikar yedek bile olamaz.

    emmanuel eboue yetenek bakımından yeterlidir. ama galatasaray futbol takımı sezonda 10 maç iyi gerisi kötü olan oyuncuyu oynatmamalı, oynatırsa çok maç kaybedebilir.

    sağ bek:

    hakan balta galatasaray kapasitesinde bir oyuncu hiç olmamıştır. yedek olarak oynayabilir seviyede o da ülke de sol bek sıkıntısı bariz olduğu için.

    stoper:

    aurelien chedjou galatasaray kapasitesinde bir oyuncudur. elde var 2.

    semih kaya yaşı ve alt yapı oyuncumuz olması itibariyle galatasaray'da oynayabilecek bir futbolcudur. ama kesinlikle şu hali ile cl maçlarını ve büyük maçları oynayacak kapasitede değildir. büyük maçları oynayamaz demiyorum. galatasaray futbol takımında daha iyisi olması gerekir diyorum.

    dany nounkeu eray için ne söylediysem bu insan içinde geçerlidir. galatasaray'da oynaması imkansızdır.

    gökhan zan her zaman olduğu yer olan yedek kulubesi için biçilmiş kaftandır. yeri geldi mi çıkar aslanlar gibi oynar. ama asla ilk 11 kapasitesi yoktur. elde var 3.

    orta saha:

    selçuk inan bu mevkide ülkenin en iyisidir. ama formsuz olduğu zamanları vardır. olabilir hakkıdır. elde var 4.

    felipe melo tartışılmaz. ama cezalı duruma düşme olasılığı yüksektir. olabilir. elde var 5.

    emre çolak eray işçan için söylediklerime artı olarak normal bir futbol kulübünde bile oynayamaz futbol zekası ve tembelliği ve fiziğini ekleyebiliriz.

    ceyhun gülselam semih kaya için söylediklerimi kendisi içinde söyleyebilirim. fakat selçuk inan'ın formsuzluğu felipe melo'nun cezalı olduğu maçlarda galatasaray'a beklenileni veremez.

    wesley sneijder kapasitemizin üstündedir. ama aması var işte. elde var 6.

    nordin amrabat dany nounkeu için söylediklerimin aynısıdır.

    armindo tué na bangna kapasitemize uygun ve galatasaray takımı olması gerektiği gibi olursa sırıtmaz. elde var 7.

    aydın yılmaz ceyhun gülselam için söylediklerimin aynısıdır.

    albert riera bizim oyuncumuzdur. ama bu sınırlama var iken eksiktir. yer kaplar. elde var 8.

    forvet

    didier drogba kapasitemizin üstünde bir futbolcudur. hatta kendisinden dünyada zaten 4 yada 5 tane vardır. galatasaray isminin hakkettiği bir futbolcudur. elde var 9.

    burak yılmaz selçuk inan için söyediklerimin aynısını kendisi için de rahatlıkla söyleyebilirim. elde var 10.

    umut bulut burak yılmaz yerine rahatlıkla yazabiliriz kendisini. bizim takımızda hem oynayabilir hemde kulübede altın değerindedir. elde var 11.

    galatasaray futbol takımı kapasitesinde zorlayarak 11 tane isim anca çıkarabildik. bu takım lig için her sene şampiyon olmak zorundadır. şampiyonlar liginde isminin gerektirdiği gibi çıkabildiği en üst noktaya her sene çıkması gerekir. benim galatasaray'dan beklentim budur.

    şampiyonlar ligi için söylüyorum. yarıştığımı takımlar 2 tane 11 çıkarır ve çıkardıkları 2 kadroda türkiye liginde şampiyon olur. daha fazla uzatmaya gerek yok kadromuzun yetersizliğini. burada yabancı sınırlaması gibi bir saçmalık yok. yani dany nounkeu nordin amrabat ve albert riera'dan yerine bu kulvarda yarışabilecek ve bizim adımıza yakışacak 3 isim olmalıydı.

    türkiye ligi için söylüyorum. çok pahalı diyoruz o parayı haketmiyor diyoruz ama kaç para olursa olsun alper potuk, gökhan inler, ömer toprak, ve daha nicelerini almış olmalıydık. ve şuan muhtaç olduğumuz emre çolak, aydın yılmazlar 3. alternatif olmalıydı.

    ama bunlar yerine yapılabilecek en kötü senaryoyu yaptık. şimdi bütün bunların olmasında kimin katkısı varsa hepsine hakkımı helal etmiyorum. bu yetersiz kadroyu kim kurduysa onları allah'a havale ediyorum.

    burada bir ismi yargılamıyorum her mikrofona bütçemiz çok iyi, istediğimiz adamı alabiliriz diyen ünal aysal'da suçlu olabilir. yada 1-2 m için xherdan shaqiri'yi elimizden kaçırtan yerine daha pahalısına nordin amrabat'ı alan ve galatasaray'ın başına dany nounkeu'yu ve albert riera'yı musallat eden fatih terim'de olabilir kim suçluysa en yukarısından en aşşağısına kadar kimseye hakkımı helal etmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın