NBA Final 5. Maçı
03:00 Amway Arena
86 - 99
  • 2
    pazarı pazartesiye bağlayan gece, tsi 03.00'de başlayacak olan karşılaşma için hedo'nun nba stüdyo'da yaptığı açıklamalar;

    --- alinti ---

    şu an bulunduğumuz durum itibarıyla işimiz çok zor diyebiliriz. ama her şey bitmiş değil, hala kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz.

    oyun içinde biraz daha aktif olmamız gerekiyor. son maçı kazanmamız gerekirdi ama olmadı. bazen sizin de yapabileceğiniz bir şey olmuyor ve bazı hatalardan dolayı maçı kaybediyorsunuz. oyuncular olarak biz herkezden fazla üzüldük.

    son maçı da los angeles'taki maçla aynı şekilde kaybettik ve şu an biz 3-1 önde olabilirdik. biraz önce takım olarak toplantıdaydık ve son maçı konuştuk. her şeyin daha bitmediğinin farkındayız ama işimiz biraz daha zorlaştı; bu bir gerçek.

    iyi antrenman yapıp, yapacağımız toplantılarla hatalarımız üzerine eğilip bunları düzeltmeye çalışacağız. pazar günü daha akıllı oynayıp tekrar bir avantaj kazanmaya çalışacağız. artık elimizden ne geliyorsa yapıp los angeles'a 3-2 ile gitmek istiyoruz.

    son maçın ardından bütüh şehir; oyuncular, antrenörler, yöneticiler herkes yıkıldı . takım olarak şampiyon olabileceğimize inandık ve ilk maç dışındaki bunu sahada en iyi şekilde gösterdik. yapmış olduğumuz hatalar durumu farklı yerlere getirdi. inşallah bunlar bize iyi bir ders olur ve pazar günü bunları tekrarlamayız; maçı kazanırız. ben kendi adıma, sahaya çıkıp en iyisini yapacağıma inanıyorum. inşallah takım arkadaşlarım da benim yanımda olur ve seriyi 3-2 yapıp los angeles'a gideriz.

    --- alinti ---*
App Store'dan indirin Google Play'den alın