• 8521
    2013 dünyasında neyin talihsizliği, neyin ahı amk?

    yönetimin ve teknik kadronun yapmış olduğu hatalar ve plansızlıklar var, ah vah yok. real madrid'de, dortmund'da, juventus'ta talihsizlik yok bir galatasaray'da var anasını satayım. adamlar işlerine bakıyor, işlerinin hakkını veriyor. sen türkiye'nin en büyük kulübünün yönetimisin, kendi işini yaparken her koşulu düşünüyorsan galatasaray'da da böyle olacak durum. sen fatih terim'sen, yönetim iki dudağından çıkanla amrabat'a 8.6, bruma'ya 10+, drogba+sneijder'e yıllık 10, sercan+yiğit'e 7 veriyorsa kadronda zaaf varsa sen de bu yaz işinin hakkını vermemişsindir.

    koca galatasaray 6+0+4 kuralı ortadayken gerekli transferleri yapmadı. teknik kadron yedek kaleci olarak eray'a güvendi, amrabat'a 8.6 milyon euro'yu, yiğit gökoğlan+sercan yıldırım'a 7 milyon euro'yu verdirdi ama alper, salih uçan, oğuzhan'dan en az birini aldırmak için diretmedi.

    sonra ab kuralı çıksın diye bekleyelim. sahaya koyacak iki saf kanat oyuncun var, biri aydın yılmaz amına koyayım ya. insan düşündükçe deliriyor. tff önümüzü kesmek için götünden kural uydurdu, biz de önümüzün kesilmesine engel olmak için bi bok yapmadık.

    serdar taşçı 4-5 milyon euro'ya rusya'ya gitti arkadaş, neden almazsın? tolga neden senin kadronda değil. bu ikisini almış olsan en basitinden bruma'yı rahat rahat oynatırdın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın