• 8517
    nando'nun sakatlık haberi sonrası kaderimize ve ofsayt pozisyonunda adamın ayagına vuran konyalıya sövsek de, pollyana modunu açabileceğimiz bir durum da var. gönül isterdi yaşanmasın ve bizi aykut/ufuk/eray muammasına bırakmasın ama her işte bir hayır da vardır. özellikle 10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçı için solbekte riera'yı kullanma ve sabri'den kaynaklanacak riski önleme şansımız var. sneijder'in durumu da belirsiz ama bruma'yı kullanma şansımız da olabilir.

    taraftar olarak aykut ve ufuk'a bakış açımız belli, bu dönemde tercihimiz eray olur ama mancini bu iki ismi görmedi, o yüzden tercihi farklı da kullanabilir. eray'ı varsayacak olursak, kariyerinin dönüm noktası yapma şansı var bu dönemi, 2 tane büyük maç, kopenhag ve fenerbahçe, çok büyük baskı ama iyi performansı sonrası gelecek iyi sonuçlarla taraftarın gözünde iyi noktaya gelebilir, aksi takdirde de aykut ve ufuk'un yanına katılacak. güven vermemiz şart, kendi evladımız ve umuyorum ki başarılı olur. yandık, bittik tepkisi vermeden soğukkanlı düşünmekte fayda var, geçmişte de kadıköy'e aykut ile bir kaç kez çıkmışlığımız oldu ve açıkçası pek bundan kaynaklı bir dezavantaj yaşamadık.

    bir de aklıma 2000'de taffarel'in sakatlanması ve mehmet bölükbaşıyla yaşadığımız chelsea hezimeti, 2001'de de nouma'nın taffarel'e yaptığı insanlık dışı faul sonrası kerem inan'la çıktığımız ve 4 yediğimiz monaco deplasmanı geldi ki, allah benzetmesin. umalım ki eray'ın kariyerinin başlangıcı olsun bu dönem ve alnının akıyla çıksın.

    edit: chelsea maçında sakat değil cezalıydı tafo, şimdi hatırladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın