resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7541
    yahu ne acayip milletiz anasını satayım. illa herşey siyah ya da beyaz mı bu hayatta yok mu hiç gri bir yerlerde?

    fatih terimi sevmeyen galatasaray taraftarının oranı %1'dir. kalan herkes için terim efsanedir. ama terimi bu kadar sevmemiz, onun yaptığı yanlışları görmeyeceğiz anlamına mı gelmeli, ya da terim yanlış yapmaz diye körü körüne mi savunmalıyız terimi.

    çok açık ve net, ben başkan olsaydım gidene kadar terimle çalışırdım. 10 yıllık bir sözleşme imzalar herşeyi ona bırakırdım. terimi de hayatta göndermezdim. ama,

    - terimin mersin maçından sonra başka planlarım vardı ama kararımı değiştirdim kalıp onlarla savaşacağım dediği adamlarla kader birliği yapmasını içinize nasıl sindirebiliyorsunuz.
    - antalya maçından sonra birileri istedi diye imzalamam derken, o birilerinin galatasaray taraftarı olduğunu ve bizim için kalması gerektiğini nasıl terim bilmez. gitmemek için mücadele edeceğim dedikten sonra neyin mücadelesini vermiştir.
    - bu sene 6+0 seneye 5+0 yabancı oyuncu kuralı varken neden transfer döneminde buna yönelik isimler alınmadı ve yerli kadromuz güçlendirilmedi. hamit de sakatlandıktan sonra yerli olarak ne kadar zor durumda kaldığımız ortada değilmi. misal kerim, gökhan, emre can, hakan, zorlanıp alınamazmıydı. bunların hiçbirinin maliyetinin yiğit gökoğlandan çok fazla olacağını da zannetmiyorum.
    - samimiydi veya değildi, başkan iki yıllık kontrat önerdiğinde imzalarım deseydi şu anda hala başımızdaydı.
    - hepimizden daha galatasaraylı birisi olan terim, antalya maçı sonrası yaptığı basın toplantısında söyledikleriyle ünal aysalı ve dolayısıyla başkanlık kurumunu hedef almıştır. bu galatasaraylılık kültürüne ve terime yakışırmı.

    sonuçta başkanın ve terimin egosu çarpışmış, her ikisi de kendilerine yakışmayacak şeyler yapmış ve olan galatasaray taraftarına olmuştur. ama unutulmasın ki aslalon galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın