resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7530
    bir kısım nankör, götü kalkmış, samimiyetten fersah fersah uzak galatasaray taraftarını ortaya çıkarmış galatasaray efsanesi. takımın başında istemeyen çıkabilir ama bu adamın karakteri hakkında ileri geri konuşmak, hakarete, küfüre varan sözler söylemek saf kan şerefsizliktir.

    sokakta karşılaşsa besmele çekip eline ayağına yapışacak adamların hedef tahtası şimdilerde. bugün 2 tane yıldız futbolcu transferine efsanesini satıp 2 yıllık galatasaray başkanını "efsane" kategorisine koymaya çalışan adam, yarın kulüp arap-rus sermayesine geçse transfer yaparız diye göbek atar. olmaz olsun lan bu kadar yavşaklık, kokuşmuşluk. galatasaray'ın değerleri bi drogba - sneijder transferine bakıyormuş bunu da gördük çok şükür.

    bugün yapmış olduğu basın toplantısını iş yerinden çalışırken radyodan dinledim. hocanın sesinin en ufak titremesinde kalbim titredi. kendisine bu süreçte yapılanları anlatırken kendi öz babama yapılmış gibi hissettim. o konuşmasını bitirmeden "...elimi kalbime koyuyorum..." dediğinde benim gibi binlerce kişi de eminim elini sızlayan kalbine götürmüştür...

    inşallah bana da hocaya da allah uzun ömürler verir de onu tekrar takımın, hatta kulübün başında görmek nasip olur. bu böyle yarım kalmamalı hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın