• 7230
    anketinho'da "maç başlıklarında sadece tahmini oyuncu dizilişlerini içeren entry'ler niteliksiz entry sebebiyle silinmeli mi?" diye anket var.

    silinme muhabbetinden öte sormak istiyorum, yav bunları yapanlar hiç üşenmiyorlar mı? o kadar tire koymalar, saha çizmeler falan jdgjdfh. bir de binlerce kişi farklı temalarla kullanıyor sözlüğü, sen istediğin gibi 120'ye 90 ascii stayla sanat eseri çıkar, çoğu kişide o oluşturduğun kadro eciş bücüş gözüküyor zaten.

    ben de bazen maç başlıklarında çıkmamız gereken 11'i ve nedenlerini yazıyorum ama bunu yapmak için çok güzel siteler var, çiçek gibi diziyorsun 11'ini. yap oradan kadronu kolayca, sonra koy linkini buraya. çok merak ediyorsak bakarız zaten, tirelerle maç başlığını taciz etmemiş olursun hem.

    ayrıca bunun anketinin açılması da saçma olmuş çünkü "sadece" oyuncu tahminlerini içeren entryler niteliksiz oluyor zaten. millet kendi 11'ini paylaşıyor diye gaza gelip hiçbir şey belirtmeden 11 çıkarıp koyan var. lan bari lütfedip "bu şekilde çıkmamız gereken mücadele" falan yazaydın altına. bu şekilde entry niteliksiz olduğu gibi tanım, örnek, alıntı veya bkz değil, yani silinmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın